Ana Morgade, l'humorista

La confessió d'Ana Morgade que ha agafat desprevinguts els fans

Multitud de companys de professió l'han felicitada a les xarxes

Alegre, riallera i intel·ligent... Així és Ana Morgade. L'humorista és un dels rostres més estimats de la pantalla petita i és per això que ha volgut compartir amb els seus seguidors el projecte més important de la seva vida, el de ser mare.

La còmica ha revelat que es convertirà en mare per primera vegada. Ana Morgade ho anunciava a través de les seves xarxes socials, on compta, merescudament, amb milers de seguidors. Ostentant panxa davant del mirall del bany de casa seva, la presentadora confessava la feliç notícia.

«En aquesta foto surten dues persones. Em sento feliç i afortunada, i tenia unes ganes boges de compartir-ho, titis», escrivia Morgade al costat de la fotografia. Sens dubte, la madrilenya està travessant per un moment molt dolç i espera amb ànsia el naixement del seu bebè.

Reaccions de les personalitats televisives

Tan aviat pujar la fotografia, diversos companys de televisió han volgut felicitar-la. «Felicitats! Quina notícia més bonica! Quina sort tindrà aquesta personeta», sentenciava Roberto Leal mentre que Damián Mollá tirava més de l'humor amb un «Jejeje no cal ser molt llest per a entendre el que estàs dient: tens un fantasma vivint al lavabo, no? Quina moguda... Felicitats».

Malgrat estar embarassa, Ana Morgade no ha baixat el ritme. La còmica, actriu i presentadora ha tornat de les seves vacances amb les piles carregades i dilluns que ve, 7 de setembre, tornarà a posar-se al capdavant de 'Yu, no et perdis res', el programa de ràdio que presentarà al costat de Pantomina Full. Mentrestant, la presentadora continua gaudint dels seus últims dies de vacances realitzant tots aquests entreteniments per als quals normalment no té temps.