Paz Padilla

Paz Padilla envia el seu missatge més directe: «Deixeu de mirar-vos el melic»

La presentadora gaditana ha enviat un dur missatge als polítics espanyols

La presentadora Paz Padilla ha estat una de les cares conegudes de la televisió que més s'ha bolcat en aquesta crisi sanitària del coronavirus. La gaditana ha posat tot el seu esforç en la causa cosint des de casa bates i mascaretes per als sanitaris.

Aquest ha estat un bonic gest que han volgut agrair des d'un dels hospitals que han rebut el seu material casolà i que han emocionat molt a l'actriu a casa seva, on està passant el confinament.

Així resava el missatge que Padilla ha pujat al seu compte de 'Instagram': «M'he emocionat molt quan he rebut la vostra foto. Infermeres i infermers d'HM porta de sud Móstoles. Et poses a cosir sense saber qui farà servir les bates i mascaretes, només amb la idea d'ajudar en el poquet que pots aportar i en veure-us no he pogut contenir les llàgrimes. Gràcies a la vostra tasca i el vostre agraïment, espero haver aportat una miqueta d'alleujament a tant patiment. Gràcies! A tots per arriscar per nosaltres i salvar vides».

A més, Padilla  ha penjat un vídeo a les seves 'stories' llançant un missatge a tots els polítics espanyols: «Vull dir a tots els nostres polítics i els nostres representants que si us plau pensin en ells, en els quals estan morint, que són 25.000 persones i 25.000 famílies. Deixeu de pensar i mirar-se el vostre melic, deixeu de fer política d'adolescents i poseu-vos seriosament ja. Està patint moltíssima gent, si us plau ho demano. Feu el vostre treball», responia amb els ulls plorosos una emocionada Paz Padilla.