Rosa López per fi troba l'amor de la seva vida i en plena quarantena

La cantant ha confessat a Instagram que el seu cor torna a estar ocupat

La cantant Rosa López posant en un photocall
Rosa López va confessar en un directe d'Instagram que està molt enamorada | Gtres

La cantant Rosa López està immersa en un nou llançament, el single 'Només el teu somriure', els beneficis aniran destinats íntegrament a la Creu Roja per ajudar els que més ho necessitin durant aquesta crisi de la covid-19. Un gran gest de la granadina que viu actualment un gran moment vital i professional tot i trobar-nos en plena crisi sanitària per culpa de la pandèmia del coronavirus.

Aquesta setmana, quan la guanyadora de 'Operación Triunfo' estava parlant de la seva nova cançó en un directe d'Instagram al costat de la revista 'Setmana', ha revelat el moment menys pensat, que el seu cor torna a estar ocupat per un home.

Preguntada per la cancel·lació del casament de la seva amiga Chenoa, a la qual Rosa tenia moltes ganes d'assistir, aconseguir el ram de la núvia i fins i tot conèixer a algun noi, la granadina responia de forma sorprenent: «Ja no hi ha ram que valgui» , ha sentenciat la cantant d'Armilla.

«Estic súper feliç, tant de bo vagi tot genial»

Si bé és cert que la Rosa sempre ha estat molt discreta per explicar coses de la seva vida personal, deia emocionada que aquest llarg confinament li ha portat alguna cosa genial i de forma inesperada: «He conegut a una persona, qui m'havia de dir que aquesta situació em portaria això», confessava.

A més, Rosa afegia en la xerrada d'Instagram que «estic súper feliç, tant de bo vagi tot genial. Jo crec que és l'amor de la meva vida, amb això t'ho dic tot. No ha fet falta el ram de Chenoa», assegurava l'artista.

Potser una mica tallada per la seva espontània confessió, la cantant espanyola explicava que no tenia la intenció de parlar-ne en l'actualitat i volia seguir mantenint la seva vida privada al marge. Rosa va afirmar que està «vivint i gaudint-moltíssim» i parlava així de la seva nova parella: «És un home normal, bona persona i meravellós».


Comentaris

envia el comentari