Paz Padilla en Got Talent

Paz Padilla, a punt de plorar en creure que havien detingut els directors de 'LQSA'

La presentadora ha treballat amb la família a 'La que se avecina' i altres projectes

Paz Padilla ahir estava presentant 'Sálvame' quan va esclatar la notícia del productor televisiu José Luis Moreno. La presentadora també és coneguda per la seva faceta com a actriu, que aquests últims anys ha desenvolupat a 'La que se avecina'. La ficció còmica que produeixen dos dels nebots del productor recentment detingut.

La còmica ha assegurat que ella sempre ha tingut molt bon tracte amb la família de José Luis Moreno. Això no obstant, s'ha mostrat molt preocupada per com s'estava desenvolupant la investigació a casa de Moreno i també en els diferents platós i oficines que pertanyen al productor.

Com és habitual, cada vegada que es tracten temes d'actualitat i successos, el programa compta amb el periodista David Alemany, que aporta noves dades i desenvolupa els fets. Ahir aquest va explicar que de moment la investigació ha procedit amb la detenció de cinquanta-tres persones. Totes elles vinculades a l'activitat de les empreses de Moreno.

Davant d'això, Padilla va preguntar a David Alemany i a la periodista Marta Català si entre els detinguts hi havia els seus nebots. Un extrem confirmat per Català, que va assegurar que dos dels nebots de la presentadora podrien estar implicats en aquesta trama.

En aquest moment, la presentadora es va posar les mans al cap i per poc arrenca el plor. Donava per fet que aquestes detencions implicaven els dos nebots de Moreno que actualment dirigeixen 'La que se avecina'.

Paz va creure que els dos nebots implicats eren els germans Caballero, Laura i Alberto. Fins fa pocs mesos, caps de Padilla a 'La que se avecina', on ella donava vida al personatge de Chusa.

Per sort, al cap de pocs segons, Marta Català va assegurar que aquests dos germans no són els màxims responsables de la sèrie de Telecinco. És més, els va desvincular completament assegurant que de moment se'ls ha de deixar al marge, ja que fa molt de temps que  ja no treballen amb el seu tiet.

Els espectadors es van sorprendre molt de la discreció que va mostrar Paz Padilla, que no va aportar informacions ni detalls que potser coneix pel vincle que té amb la família. Informacions que servirien per a saber amb qui es relaciona Moreno i també per a ajudar a dibuixar com és en el terreny més personal.

Era un secret de domini públic

Ara que estan sortint a la llum les males pràctiques de José Luis Moreno, Gema López ha assegurat a 'Sálvame' que moltes de les perruqueres i maquilladores que treballaven a la seva productora es manifestaven diàriament amb cassoles als platós.

No obstant això, cap televisió els ha donat cobertura perquè el productor treballava amb aquestes cadenes, i si es donava veu a les treballadores desencantades amb José Luis Moreno, això podia danyar per complet les negociacions que hi havia entre les dues parts.

Ahir a la tarda, 'Sálvame' va comptar amb diversos testimonis que poden destapar completament com era José Luis Moreno com a cap. Ara ja no hi ha por i sembla que diverses persones del sector de l'art estan encantades per com s'estan destapant les cartes del productor, que durant molt de temps ha estat fent i desfent sense que ningú l'assenyalés i jutgés la seva manera d'actuar.

I a la nit, a Cuatro, Risto Mejide va dedicar el seu nou programa, 'Todo es verdad', a descobrir nous detalls de les males jugades de José Luis Moreno, que l'han portat a passar per un dels seus pitjors moments personals.