Paz Padilla amb cara seriosa

Paz Padilla rep un nou cop personal en un any per oblidar

Paz Padilla no s'esperava el que ha passat

Paz Padilla està vivint una temporada horrible per culpa de molts aspectes. El 2020 va perdre el seu marit, Antonio Juan Vidal, i la seva mare, i aquest 2021 està patint més cops. Ha estat molt criticada pels preus de la seva botiga de roba i s'ha quedat sola a casa perquè la seva filla, Anna Ferrer, se n'ha anat a viure amb el seu xicot, Iván Martín. Però aquí no ho ha quedat tot. Ara ha patit un cop personal i professional, ja que deixarà de presentar els programes especials nadalencs de Telecinco.

Paz Padilla serà substituïda

Paz, juntament amb Joaquín Prat, ha estat l'encarregada de presentar les gales nadalenques que Mediaset ha preparat durant diversos anys fins al 2016. Gales que, amb el títol de 'La noche en Paz', eren realitzades per José Luis Moreno, productor i empresari que està implicat en el cas Titella. Telecinco ha decidit tornar-les a incorporar a la graella quan arribin les dates assenyalades, però amb un canvi important. A partir d'ara, no comptaran amb la gaditana per als programes.

'Yo Tele' ha estat el mitjà que ha revelat que Padilla serà substituïda en aquesta tasca per una altra cara molt coneguda de Telecinco. En concret, el seu lloc serà ocupat per Lara Álvarez, presentadora de 'realities' com 'Supervivientes' o 'Secret Story'. D'aquesta manera, després d'haver estat vuit anys presentant aquests especials, Padilla deixarà de fer-ho, però no passarà el mateix amb Prat. Ell repetirà i tindrà, per tant, nova companya, amb qui ja va treballar a 'Juegos sin fronteras'.

Lara Álvarez i Joaquín Prat dirigiran les gales nadalenques
Lara Álvarez i Joaquín Prat dirigiran les gales nadalenques | La Noticia Digital

A aquesta decisió cal sumar-ne una altra de Mediaset. En lloc de la productora de Moreno, l'empresa ha optat per encarregar els programes esmentats a la productora Fremantle, empresa que ja és responsable d'un conegut espai de Telecinco, 'Got Talent'. A més, la productora serà l'encarregada, també, de fer la segona temporada d''Idol Kids'.

Paz Padilla està vivint un any de problemes professionals

Padilla ha aconseguit gran èxit amb el seu llibre 'El humor de mi vida', i fins i tot se n'ha fet una adaptació teatral. No obstant això, aquest 2021 és un any de diversos revessos laborals importants. Un dels més sonats dels darrers mesos és que el mateix 'Got Talent' va deixar de comptar amb ella com a membre del jurat, ja que es va decidir reduir de quatre a tres els integrants d'aquell, i l'humorista en va ser la perjudicada.

Curiosament, la productora d'aquest xou, que en va prescindir, és la que s'encarregarà de les gales nadalenques de què ha estat substituïda. Això planteja el dubte de si només és casualitat per desitjos de renovació o si hi ha algun aspecte fosc darrere. Va acabar tan malament amb aquesta humorista que no vol tornar a treballar al seu costat?

Paz Padilla va ser acomiadada de 'Got Talent'
Paz Padilla va ser acomiadada de 'Got Talent' | La Noticia Digital

De la mateixa manera, en aquests moments, Paz ha vist trontollar el seu treball com a presentadora de 'Sálvame'. No ho diem perquè La Fàbrica de la Tele no confiï en la seva feina, sinó per les nombroses crítiques que ha rebut dels espectadors, ja que, de vegades, es passa de la ratlla i fa bromes indegudes o comentaris inapropiats.

Ha estat molt atacada i se n'ha demanat l'acomiadament, per exemple, per les paraules sobre les persones grans o sobre els bombardejos de l'Afganistan. Fins i tot, alguns dels seus companys de format també han carregat contra ella, com seria Laura Fa, qui va que la presentadora estava «desubicada», ja que «no li agraden coses de la premsa del cor i no les entén».