Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona somrient amb un collaret de pedres grans i brillants. Al costat hi ha un cercle amb la silueta d'una persona i un signe d'interrogació, acompanyat d'un emoji de mans aplaudint.

Paz Padilla revela finalment si és la parella d'un polític de Madrid: 'S'ha filtrat'

Paz Padilla aclareix els rumors sobre la possible relació amb un polític madrileny després de la filtració d'un missatge

Paz Padilla torna a ser notícia per una distracció que va tenir a les seves xarxes socials. Arran d'això ha estat protagonista de nombrosos titulars durant els darrers dies. L'actriu va tenir una distracció en publicar una intervenció seva en un programa de televisió.

Pau Padilla amb vestit groc brillant parlant en un escenari fosc.
A Paz Padilla se li va colar un missatge en un dels seus vídeos | Europa Press

Durant el vídeo de Paz es pot observar com apareix una finestra emergent amb un missatge força revelador. Arran d'això, van començar a sorgir rumors sobre una possible relació sentimental amb un polític de l'Ajuntament de Madrid.

El missatge deia: "Si et ve de gust anar perquè et posi més guapa encara del que ja hi ets, cosa gairebé impossible, però bé, m'ho dius".

Aquest comentari va aixecar sospites, ja que a més es va revelar qui ho manava. Es tractava del secretari de l'Ajuntament de Madrid. Pel que es creu que pot ser Juan José Orquín Serrano.

Paz Padilla intenta negar-ho tot a les seves xarxes socials

Davant l'allau de rumors i especulacions, Paz Padilla va decidir aclarir la situació a través d'un vídeo a les xarxes socials.

"Tothom m'està preguntant això que ha sortit a la premsa, que s'ha filtrat un missatge amb un amic meu", va començar explicant.

Paz va aclarir que el missatge provenia del seu perruquer, que la convidava a la seva perruqueria. "És perquè tenia un amic que era perruquer i perquè anés a fer un tractament a la seva perruqueria", va explicar.

El seu missatge va ser clar i directe, buscant posar fi a les especulacions. I és que havia sentit moltes versions diferents dels fets.

Primer pla de Pau Padilla somrient a la presentació de Me Resbala
Paz Padilla aclareix els rumors sobre la seva relació amb polític madrileny | Mediaset

Tot i això, seguia havent-hi molts dubtes de tota la situació. Per això, Paz Padilla va voler detallar que aquest amic estava acompanyat de la seva dona durant una visita al teatre a València.

"Si us plau, aquest amic meu estava amb la seva dona, érem a València, va venir al teatre i ja està. M'ha dit maca perquè és un gentleman, perquè és un home educat", va afegir per posar fi als malentesos.

Amb aquestes declaracions, Paz Padilla va voler desmentir qualsevol vincle amorós amb el polític esmentat. Tot i això, els seus seguidors no van quedar gaire convençuts de les explicacions.

Això és degut, en gran manera, per com ho estava explicant tot. En diverses ocasions, durant la intervenció, va deixar clar que aquesta situació li semblava molt graciosa.

Captura de Pau Padilla mirant de banda al plató de TardeAR
Paz Padilla desmenteix una relació sentimental amb Juan José Orquín Serrano | Mediaset

És cert que l'actriu ens té acostumats a fer-ho tot amb humor. Tot i això, alguns apunten que la seva versió era tan insostenible que no podia aguantar el riure.

Els rumors sobre la vida amorosa de Paz Padilla no són nous. La presentadora sempre ha mantingut un perfil reservat respecte a la seva vida personal, cosa que sol generar més interès i especulació.

Aquesta vegada, la relliscada a la televisió i la posterior vinculació amb un polític madrileny van fer que la situació se sortís de control. Paz cerca tancar aquest capítol, encara que sembla que, tard o d'hora, tornarà amb més força.