Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paz Padilla a l'enterrament del seu marit

«Paz Padilla es va separar del seu marit just abans de morir»

La presentadora revela els motius pels quals van trencar una relació que van començar de joves

L'any 2020 va ser un dels més durs per Paz Padilla. En qüestió de mesos va perdre a dos éssers estimats, com eren la seva mare i el seu marit Antonio Vidal. Ara, un any després de la seva mort, ha volgut aclarir els motius pels quals van decidir separar els seus camins quan eren joves.

La presentadora de 'Sálvame' ha estat sempre molt discreta amb la seva vida privada. De fet, va mantenir en secret la malaltia de la seva parella fins a l'últim moment. Només uns pocs amics sabien de l'estat de salut del seu gran amor.

Antonio patia un tumor cerebral que posaria fi a la seva vida l'estiu de l'any passat. Padilla es va mantenir en tot moment al seu costat, deixant de banda els seus compromisos professionals. I l'única cosa en el que pensava era en gaudir dels últims dies d'Antonio al seu costat.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

La gaditana va admetre en més d'una ocasió que «no s'ha mort el meu marit, s'ha mort la meva ànima bessona. L'amor de la meva vida». Sempre li recorda amb emoció i amb un somriure a la boca.

Tot i els mals moments soferts, la presentadora sempre vol quedar-se amb el costat positiu de les coses. Després de la mort d'Antonio, va concedir una entrevista a 'Sábado Deluxe' on explicava que li havia donat «amor del bo».

Així, diàriament li deia «t'estimo i gràcies». Per Paz va suposar un dur cop, del qual va trigar a refer-se. I és que va estar diverses setmanes apartada de la televisió i dels escenaris, on també s'estava llaurant una carrera professional com a actriu.

La seva història d'amor amb Antonio

La història d'amor entre Paz Padilla i Antonio podria haver tingut el seu origen en una pel·lícula. Era conegut de sobres que tots dos s'havien conegut de joves. I tot quan ella tenia 14 anys i ell, 17.

Estaven fets l'un per l'altre. La seva relació va durar diversos anys i reunia tots els ingredients per allargar-se en el temps. No obstant això, hi va haver un imprevist que ho va tallar tot de la nit al dia.

Quan la presentadora va iniciar la seva carrera a la televisió va decidir mudar-se a Madrid. Antonio, per la seva banda, va decidir seguir amb la seva vida a Cadis. En aquest instant, van optar per separar-se, per fer vides diferents.

Ella va tornar a enamorar-se. Va iniciar un romanç amb el pare de la seva filla Anna, Albert Ferrer. Malgrat això, la història no va sortir del tot bé i van acabar per divorciar-se.

Vint anys després, la casualitat va voler que Paz Padilla i Antonio tornessin a retrobar-se. La flama de l'amor mai s'havia apagat i entre ells dos hi havia alguna cosa pendent.

Eren dues ànimes bessones, que tard o d'hora tornarien a reunir-se. Tanmateix, sempre va estar en l'aire els motius que van provocar aquesta primera ruptura. Però, ella mateixa s'ha encarregat d'aclarir-ho tot en una entrevista amb Bertín Osborne.

La presentadora, des de molt jove, volia complir un dels seus grans somnis: ser artista i viure de l'humor. Això la va obligar a fer les maletes i anar-se'n a Madrid.

A la capital d'Espanya va poder fer una llarga carrera a la televisió, alternant-se amb grans personatges. Però aquest estil de vida no li agradava a Antonio, que així li ho va fer saber en més d'una ocasió.

Li va demanar que «deixés de ser artista», però la gaditana era «feliç, sortint per aquí, coneixent toreros...». El poc temps que tenien per estar junts tampoc ho aprofitaven perquè gairebé sempre discutien. Per tant, el futur cada vegada era més negre.

Per aquest motiu, la presentadora decidís tallar de soca-rel amb la situació i va dir «S'ha acabat», perquè no suportava aquesta situació tan tensa. No obstant això, dues dècades després van reprendre una relació que mai s'hauria d'haver trencat. I és que només la mort va acabar separant-los.