Josep Maria Mainat durant la gala de tancament del festival de televisió de Vitòria

El peculiar nou negoci de l'exitós empresari català Josep Maria Mainat

Es presenta Madrid un 'talent show' que només es podrà veure a través de Youtube i que tractarà sobre els 'traders'

Josep Maria  Mainat  és un nom conegut en el panorama social català. A molts els hi sonarà pels seus inicis com a humorista a La Trinca junt amb Toni Cruz i Miquel Ángel Pascual. A altres,  també els hi resultarà un nom familiar per la seva trajectòria professional arrelada a  Gestmusic,  productora de programes d'èxit com 'Operación Triunfo'  o  'Mira quién baila'.  Finalment, els més romàntics el recordaran per la seva relació sentimental amb Rosa Maria Sardà, amb la qual, va tenir el seu fill Pol.

Un 'talent show' de 'traders' a través de Youtube

Bé, doncs Mainat enceta ara una nova etapa que, de ben segur, també es recordarà per sempre i donarà molt a parlar. Concretament, aquest dimecres es presenta Madrid un 'talent show' que només es podrà veure a través de  Youtube  i que tractarà sobre els  'traders'. 

Pels que no coneguin què són i a què es dediquen els 'traders', cal destacar que són persones que compren i venen actius financers. Per tant, en aquest nou concurs els alumnes que formin part del mateix podran aprendre a gestionar  aquesta mena de productes  financers  que, per a molts, són uns grans desconeguts. 

Mainat, davant una evident expectació, no estarà sol durant la presentació del nou programa i comptarà amb la companyia d'Ainhoa Casado, directora  de l'acadèmia d''Operación Triunfo' 2011 i que ara també serà la d'aquest nou format, així com de professors com Francisca Serrano o Jordi Martí. Mainat  ha decidit tornar a fer història i, aquesta vegada, s'ha servit de la confiança i saber fer del seu fill  Pol. 

Un independentista confés

Més enllà dels seus projectes professionals d'èxit,  Mainat  també ha estat darrerament en boca de molts per la seva pública  posició política. L'empresari no ha tingut cap mena de dubte en mostrar a través de les xarxes socials la seva ideologia  independentista, fet que no comparteix amb la seva exdona Rosa Maria Sardà, la qual, ha manifestat també en més d'una ocasió la seva disconformitat amb l'actuació dels grups independentistes.

També et poden interessar...