Imatge de Violeta al plató de 'Supervivientes'

Violeta puja una foto a les xarxes i és enterrada en crítiques

L'extronista està gaudint d'unes relaxants vacances a les Maldives
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamá, me quedo aquí

Una publicación compartida de Violeta (@violeta_mangrinyan) el

Violeta Magriñán viu uns mesos moguts a la seva vida. L'extronista de 'MYHYV' va haver d'abandonar 'Supervivientes' per problemes de salut, però abans de marxar va emportar-se a Fabio, el model italià que també concursava a l'illa, com la seva nova parella.

Ara, la valenciana gaudeix d'unes merescudes vacances a les Maldives. Des d'allà comparteix les seves aventures amb els seus milions de seguidors a Instagram, i allà també ha ensenyat el seu cos cremat pel sol.

«Sembles un cranc, fica't vinagre»

Està clar que Violeta  ha volgut aprofitar al màxim les hores de sol i les meravelloses platges de Maldives, i sembla que les seves cremades no li suposen un problema per continuar amb el viatge. Els seus seguidors, però, no han dubtat en recriminar-li la poca cura que ha tingut a l'hora d'exposar-se al sol, a més de donar-li consells perquè el dolor sigui més amè.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Violeta (@violeta_mangrinyan) el

«Preciós! Però posa't crema», «Sembles un cranc, fica't vinagre per on t'has cremat», «Gaudeix molt del viatge, però posat crema hidratant si us plau!», són alguns dels comentaris que es poden veure sota la imatge que ha compartit la valenciana. Ella, però, segueix ignorant les crítiques i gaudint d'unes paradisíaques vacances i d'una relació amb Fabio que, tot i els constants rumors de ruptura, segueix sent una de les parelles del moment. 

També et pot interessar...