Pedro Carrasco

«Pedro Carrasco no suportava a Fidel Albiac»: La versió que desmunta a Rociíto

Un amic íntim de Pedro Carrasco ha desmentit la filla de 'La más grande'

A la seva docusèrie, Rociíto relatava amb tota mena de detalls com havia estat l'emotiva reconciliació amb el seu pare.

La relació entre Pedro Carrasco i la seva filla va ser força complicada i, fins i tot, van estar un temps sense parlar-se.

Tot i això, finalment van aconseguir reconciliar-se o això és el que va voler transmetre Rocío. Una versió que no encaixa ni amb la de la vídua de l'exboxejador, Raquel Mosquera, ni amb la dels seus grans amics.

Pedro Carrasco
Pedro Carrasco no mantenia una gran relació amb la seva filla. | Cedida
 

Paco Narváez tirava per terra el relat de Carrasco i assegurava a Viva la vida que havia parlat amb Pedro tan sols «set dies abans que morís».

«Teníem una amistat de dos senyors, ell em portava vint anys», explicava. Segons ell, «el detonant entre pare i filla va ser el que va passar la fatídica nit dels regals de Reis Mags».

«Va ser una jornada complicada i trista. Ell estava abatut, amb l'ànima destrossada… Així el vaig sentir per telèfon», comentava sobre això.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie mirant una portada de Raquel Mosquera
Rociíto va canviar la làpida de la tomba de Pedro Carrasco. | Telecinco
 

«No es va reconciliar amb la seva filla. Reconciliació, zero. Em va explicar tot i explicaré fins on pugui explicar», desmentia les paraules de Rociíto.

«Vaig veure una persona abatuda, trista, emprenyada per l'esbroncada que va tenir amb la seva filla», confessava Narváez.

«Va fer cas a Raquel, que li insistia que les coses amb la seva filla havien d'anar a millor i que havia sortit tot malament, que havia discutit amb ella, amb la seva parella, i que se n'havien anat de casa malament. No hi va haver un apropament, en absolut».

«Ell, jo crec, que no va estar mai conforme amb l'educació que se li va donar. Era capritxosa i volia que valdre's per si mateixa», afegia Paco sobre la forma que es comportava la seva filla.

«Tot el que ha fet Rocío és 'ser filla de'. No li agradava Fidel Albiac, ni tampoc Antonio David Flores», sentenciava implacable.

Això mentre Rociíto assegurava que el seu pare havia fet les paus, tant amb ella com amb el seu marit.

Rociíto ha destapat la gran mentida sobre el seu pare

«Jo aquí no tenia relació amb ell, i és veritat, el meu pare no coneixia Fidel i per desgràcia no va tenir temps de conèixer-lo», revelava a la seva docusèrie.

«Quan aquell any i escaig passa, en què jo no tinc relació amb el meu pare, em truca per telèfon per portar els nens a un determinat lloc per donar-los els regals de Reis. Però li dic que abans havíem de tenir una conversa».

«Fidel em va dir que si jo no trucava al meu pare i li deia que vingués a casa perquè ell se n'anava, que jo havia de parlar amb el meu pare i així ho vaig fer», assegurava respecte a la persona que l'havia animat a reprendre el contacte.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Imatge de Raquel Mosquera, Pedro Carrasco i Rociíto. | CatalunyaDiari
 

«Li vaig trucar, vam tenir una conversa molt llarga, en presència de la seva dona, de la que era la seva dona en aquell moment. Fidel no va estar en aquesta conversa perquè no fer sentir incòmode el meu pare», sostenia.

«El meu pare va demanar perdó a Fidel, a mi, em va dir que m'estimava, que ell tenia por que Fidel pogués ser del perfil del pare dels nens i aquesta conversa va acabar d'aquesta manera».

«Acaba amb un t'estimo, plorant perquè ell s'adona que ha ficat la pota i que ell m'havia fet mal i tenia raó per estar dolguda. És l'última vegada que el vaig veure», recordava emocionada.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie En el nombre de Rocío
Raquel Mosquera ha acaparat el documental més vist de la televisió. | Mediaset
 

«Vaig parlar amb ell per última vegada gràcies a Fidel, perquè no tenia pensat tenir aquesta conversa ni de bon tros», prosseguia abans de relatar la manera com havia rebut la pitjor de les trucades.

«Pocs dies després d'aquesta conversa vam anar a Sevilla i me'n vaig anar de compres. Em va trucar Fidel al telèfon i em va dir que anéssim a casa i quan vaig arribar el primer que em va dir va ser: 'Ro, al teu pare li ha donat un infart'».

Aquesta era la manera com Rociíto descobria que el seu pare havia mort. «Li vaig dir 'ara li truco' i demà marxem nosaltres, està amb Raquel i els seus germans».

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco

«Em va fer un gest amb el cap i jo ja sabia no hi havia demà i vam anar corrents a Madrid», detallava.

«No vull recordar res d'aquell dia, en aquell moment l'únic que sé és que se'n va anar el meu pare, però no només el meu pare, se'n va anar la meva infantesa. Jo estava boja amb el meu pare, va marxar un tros de mi», es lamentava.