Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras causa sensació en confirmar els rumors sobre la seva parella

Pedro Piqueras sorprèn amb declaracions sobre la seva relació sentimental

Pedro Piqueras ha estat l'últim convidat que ha visitat el programa 'Planeta Calleja'. El periodista i presentador d'informatius Telecinco no sol parlar de la seva vida privada. Amb motiu de l'aventura en què ha participat, Piqueras ha revelat dades curioses sobre la seva vida sentimental fins ara desconegudes.

El presentador, d'Albacete, va viatjar fins a l'illa de La Palma amb Jesús Calleja. En concret tots dos s'han endinsat a la zona restringida del volcà Cimera Vella de l'illa, que va entrar en erupció el setembre de 2021. Per a Piqueras La Palma és un lloc especial, ja que hi ha passat molts estius i a més va retransmetre en directe els primers dies de l'erupció.

Imatge de Pedro Piqueras
Pedro Piqueras, el presentador d'informatius de Telecino | Telecinco

Jesús Calleja ha aprofitat aquesta trobada amb Pedro Piqueras per saber una mica més de la seva vida professional i també personal. «No sé si estàs casat, si tens fills...», ha volgut saber el conductor del programa. Pedro Piqueras ha demostrat sentir-se relaxat i ha accedit a parlar de la vida sentimental.

El periodista ha revelat un detall sobre la seva companya sentimental actual.

Gelós de la seva vida privada des que es va convertir en un rostre conegut de la televisió, Pedro Piqueras ha explicat per què guarda la seva intimitat amb tanta precaució. «No és que no vulgui que ningú sàpiga res, intento protegir les persones que estan amb mi. Tots els que portem en això molt de temps hem establert aquest tipus de mur», ha començat dient.

Piqueras s'ha referit a la primera relació de la qual va néixer el seu únic fill. «Jo vaig estar casat i ara tinc un altre tipus de relació no matrimonial». Sense aportar més dades, Pedro Piqueras ha afirmat que el seu cor està ocupat, la seva segona parella és Esther Barriga, llicenciada en Farmàcia i Veterinària.

Pedro Piqueras i la seva dona, Esther Barriga, fent-li un petó a la galta
Pedro Piqueras té una relació amb Esther Barriga | GTRES

Esther treballa com a mànager clínica a IQVIA, una multinacional nord-americana que presta serveis per a les indústries de tecnologia d'informació de salut i investigació clínica. Tots dos resideixen en una gran casa situada a la serra madrilenya que va dissenyar el mateix periodista, gran amant de l'arquitectura. Pedro i Esther s'esforcen per mantenir una vida discreta allunyats dels focus.

També protegeix la intimitat de les amistats

Amb les amistats manté la mateixa discreció. «Als meus amics tampoc no els coneix ningú, parlo dels meus amics d'Albacete de tota la vida. A ells ni els importa si sóc o no conegut, si tinc una feina pública o no pública i parlem de les mateixes xorrades de sempre», ha explicat.

Per ara Pedro no pensa en la jubilació: «Cada vegada que ho penso em fa mandra fer-ho perquè tinc la fortuna de treballar en una cosa que m'agrada. M'haurien de fer fora gairebé perquè em jubilés», ha afirmat. El periodista confessa que és «de guateque i de parlar», no li agrada la vida nocturna encara que afirma haver-se divertit, però «no gaire».

«Estic content de les coses que he fet a la vida, no me'n penedeixo de res», ha començat explicant. Unes paraules que després ha destacat. «No me'n penedeixo del que he fet, potser me'n penedeixo del que no he fet».

Piqueras es va perdre molts moments amb el seu fill per la feina

«A la feina em va faltar ser corresponsal en un país estranger, m'hauria encantat. Després hi ha altres coses que et perds quan surts a les deu la nit cada dia», ha explicat, «al meu fill no l'he criat, és veritat». El seu fill, Curro, actualment té 38 anys i és el gran orgull del pare.

Una absència motivada per la feina que Piqueras explica com va prendre el seu fill. «Mai m'ho ha retret perquè els dies que he tingut els he viscut intensament amb ell. Quan em vaig separar tenia la possibilitat de veure'l cada dia i hi va haver una època que treballava al matí i jo el recollia de l'escola».

Sens dubte una entrevista molt excepcional, ja que el periodista evita sempre parlar de la seva vida personal.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!