L'actor Ivan Massagué a l'estrena de la pel·lícula 'El Hoyo' a MAdrid (4 de novembre de 2019)

L'actor català Ivan Massagué protagonitza la pel·lícula més vista als EUA i a Espanya

El film ha triomfat a la plataforma de Netflix durant el període de confinament

Aquest període de confinament  està servint perquè milers de persones es posin al dia amb aquella sèrie o pel·lícula que mai tenien temps per veure. Plataformes com Netflix  són les que més s’estan beneficiant de les mesures de governs de tot el món davant l’arribada del coronavirus.

Ara, ha sortit a la llum quina ha estat la pel·lícula més escollida a aquesta plataforma per la majoria de persones a Espanya i als Estats Units. Es tracta de ‘El Hoyo’, un thriller que va arribar a internet el passat 20 de març i s’ha convertit en la pel·lícula més vista de l’any.

‘El Hoyo’, una metàfora de classes socials

Es tracta d’un thriller psicològic on un home desperta en un edifici amb persones en diferents pisos. Ràpidament, el protagonista entèn que les persones situades als pisos més alts  pertanyen a una classe més elevada, mentre que els de pisos inferiors sobreviuen amb les seves restes. En mig de l’estructura hi ha situat un clot, on una vegada al dia passen el menjar  que els hi sobra a les classes altes.

La pel·lícula és una metàfora  de la lluita de classes, així com de la desigualtat entre aquestes i la manera com sobreviu cada pis i les persones que el conformen. El film  ha triomfat en temps de confinament, on es pot veure més que mai aquells afortunats que poden sobreviure a una pandèmia  amb tranquil·litat i aquells que en sortiran perjudicats.

El conegut català que protagonitza la pel·lícula

El seu protagonista resultarà molt familiar pel públic nacional. Es tracta d'Ivan Massagué, qui amb 43 anys s’ha deixat veure per totes les televisions  del país amb diferents papers que ningú oblidarà. El públic català  el podrà recordar pel seu personatge de Gus a ‘El cor de la ciutat’ fins a l’any 2005.

Però ja fa anys que aquest actor barceloní  va deixar enrere les nostres fronteres per triomfar a la resta de l’estat i participant en les sèries que han marcat una generació. Altres sèries en les quals va aparèixer són ‘Hospital Central’, ‘7 vidas’, ‘Los Serrano’ o més recentment ‘El Barco’. Al terreny de la gran pantalla, ‘El Hoyo’ no és el seu primer èxit, ja que va també va tenir un paper a la mítica pel·lícula ‘El laberinto del fauno’.