Primer pla de Lydia Lozano amb els llavis pintats en lila i al plató de Sálvame

La pèrdua que Lydia Lozano no pot superar: «No he pogut»

Lydia Lozano abandona el plató de 'Sálvame' en trencar-se després de recordar al seu difunt germà

Lydia Lozano ha tornat a protagonitzar un altre moment angoixant al plató de 'Sálvame'. La canària s'ha trencat en ple directe després de recordar al seu germà Jorge, mort fa uns mesos. Fins i tot ha hagut de marxar del plató i ha estat uns minuts fora de pla recuperant-se del disgust.

El motiu de la plorera de Lydia Lozano no ha estat altre que el comentari que s'ha fet al programa sobre una entrevista a Ana Obregón. A 'Hola', la mare d'Álex Lequio ha parlat del molt que troba a faltar al seu fill, un any després de la seva mort.

Paz Padilla, que era la presentadora aquest dimecres, ha volgut enviar un missatge a l'actriu, intentant consolar-la del seu dolor profund. La conductora del programa ha dit que encara no ha assimilat la mort del seu fill i això està acabant amb ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un assumpte delicat que ha trencat per complet a Lydia Lozano, que ha marxat de plató de forma immediata, igual que Belén Esteban. A la canària l'afecta molt parlar d'aquests temes, i més encara quan li ve al cap la pèrdua del seu germà a causa de la Covid-19.

Lydia Lozano es trenca en recordar al seu germà

«No he passat gairebé el dol perquè estic tota l'estona pendent de la meva mare». Així li ha explicat Lydia Lozano a Paz Padilla quan ha anat a veure com es trobava fora del plató.

«La mort d'un fill no se supera i jo poso tota la meva energia per ajudar a la meva mare. Estic tota l'estona pendent d'ella. L'únic que vull és que ella es rigui i que quan parlem d'ell, riguem», ha explicat.

Paz ha intentat animar-la, però Lydia seguia en els seus tretze. «No vull que ella em vegi així», ha sentenciat abans de tornar al programa.

«Si et quedes en el perquè, per què a mi, per què a ell, no avances i quan no avances, tornes a l'angoixa i a no entendre les coses. I és que no hi ha per què, no hi ha resposta, no n'hi ha. L'única manera d'avançar és no fent-te més preguntes», li ha dit la gaditana.

El motiu pel qual Lydia Lozano estava tan sensible es deu a l'acte en què, en unes hores, recordaran al seu germà Jorge. El mort, catedràtic de Periodisme, serà homenatjat aquest dijous a Canàries, la seva terra natal.

La periodista canària, atabalada pels consells de Paz Padilla

Lydia seguia molt nerviosa i enfonsada per la seva tristesa en recordar el dur que és perdre a un fill. «Quan passa una cosa així, tu portes molt bé el del teu marit, però la mort d'un fill no se supera. Tota la meva energia va per ajudar a la meva mare i no he passat gairebé el dol perquè estic tota l'estona pendent de la meva mare».

«L'únic que vull és que la meva mare rigui. Que quan parlem d'ell riguem. No vull parlar d'això, perquè la meva mare ho està veient», ha dit la canària entre llàgrimes.

Finalment, davant la insistència de Paz Padilla sobre que cal viure la mort amb amor, la col·laboradora no ha pogut més. «He viscut en un accident la pèrdua del meu xicot. Sé perfectament el que és perdre a algú que estimes», es lamentava.

«Quan vas celebrar l'aniversari de la mort del teu marit, jo també soc així. Cal celebrar perquè no et vegin plorar, perquè no estiguis malament. Però porto una doble càrrega emocional», ha sentenciat, en relació amb el dol que porten tant ella com la seva mare.