Imatge de Jordi Ramoneda

Un periodista de Catalunya Ràdio i una coneguda de la Sexta anuncien que seran pares

Tots dos han publicat a les seves xarxes socials la bona notícia

Aquest dimecres estem d'enhorabona i és que una parella formada per dos comunicadors han anunciat que aviat seran un més a la família. Actualment, tots dos formen una de les parelles més boniques dels mitjans. I no dubten a mostrar l'amor que senten l'un per l'altre a través de les seves xarxes socials.

Pel que fa als seus treballs, tots dos treballen en diferents mitjans, on han demostrat que tenen talent, i molt. Ella s'aixeca ben aviat cada dia per formar part de l'equip d'Alfons Arus en el seu programa 'Aruser@s. Ell ha esdevingut una de les potes de 'L'última hora del matí' de Catalunya Ràdio, una de les veus del programa al costat de Quim Morales, Joel Díaz i Charlie Pee. Estem parlant d'Alba Gutiérrez i Jordi Ramoneda.

La notícia l'han donat en ple directe

Alfons Arus ha donat la sorpresa aquest dimecres, primer de març, al matí durant l'emissió d''Aruser@s'. «Avui serà un dia molt important per tota la família d''Aruser@s', i especialment per a... Alba Gutiérrez! Per què?», ha deixat el presentador de La Sexta només iniciar el programa. La raó, l'embaràs de la seva col·laboradora Alba Gutiérrez. «Serà mamà d'una nena! I aquí tenim l'ecografia» ha afegit la responsable de les xarxes socials del programa, Patricia Benitez.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Com es dirà?», s'han preguntat la resta de companys. «Ara és quan ve el procés de buscar entre tots un nom per a la nena. Aquí les mares normalment acostumen a dubtar, al final tenen dos o tres noms finalistes i hem de donar-li una empenta», ha dit Arús. «No hem començat el debat, perquè ens en vam assabentar ahir que seria una nena. Ho hem aparcat una mica, ara tenim temps, ens queden cinc mesos i mig», va explicar la col·laboradora.

El pare de la criatura, Jordi Ramoneda, locutor de 'L'última hora' de Catalunya Ràdio, ha respost amb ironia a la notícia publicada al perfil de Twitter d'Aruser@s. «Jo miro el programa cada dia i alguna sospita tenia», ha publicat el locutor. Els dos comunicadors es van casar el setze d'octubre del 2021 en un mas espectacular de Muntanyola, a la comarca de l'Osona tal com van fer públic al seu compte d'Instagram.