Foto d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja ja no podrà negar-li al seu germà el que espera d'ella

El suposat germà d'Anabel Pantoja reapareix per exigir-li una prova d'ADN

L'ombra que pesa sobre el fill secret de Bernardo Pantoja continua fent parlar. De fet, sembla que 'Pinocho' arriba disposat a exigir a la seva germana Anabel que se sotmetin a una prova d'ADN.

«Bernardo em va demanar que lluités per allò que era meu, el cognom Pantoja», assegura el jove. Ara bé, la pregunta és si Anabel Pantoja estarà disposada a donar-li una oportunitat. La veritat és que aquest nou maldecap arriba just en el millor moment d'Anabel, quan estava gaudint amb la seva tia Isabel de la seva gira pels Estats Units.

Luis Manuel, més conegut com a 'Pinocho', insisteix que el seu pare legal «sempre va tenir dubtes que jo fos el seu fill, em tractava diferent de la meva germana». Però encara que topi amb la negativa de la seva suposada germana, ell no pensa parar. «Ja he demanat al meu advocat que iniciï els tràmits. Tant si li agrada o com si no a Anabel, el meu cognom serà Pantoja», assegurava en una entrevista. I adverteix que «ho aconseguirà de grat o per força».

Anabel Pantoja i Pinocho
Luis Manuel Vicente, conegut com a 'Pinocho', reclama el cognom Pantoja. | TWITTER @TELECINCOES

D'aquesta manera, Luis Manuel ja no està disposat a perdre més temps i així ho ha comunicat a la seva germana. Segons explica, ja li ha enviat un burofax perquè es faci les proves necessàries que demostrin definitivament que són germans. «Ho va recollir Merchi, la seva mare, i no m'ha contestat».

Però, com va aconseguir l'ADN necessari per confirmar les seves sospites sobre la paternitat de Bernardo? Pel que sembla, va ser un dia que tots dos es van reunir per menjar. «Un dia, menjant amb Bernardo, mentre ell se'n va anar al lavabo, jo vaig agafar el tovalló i el got. Ho vaig portar a un laboratori i van confirmar que era el meu pare biològic», relata 'Pinocho'.

Imatge d'Anabel Pantoja sortint del tanatori
Anabel ho ha passat molt malament després de la mort del seu pare. | GTRES

Anabel Pantoja a punt de descobrir si 'Pinocho' diu la veritat

Malgrat que el seu pare sempre li va demanar que «lluités per la seva», dubta seriosament que els Pantoja l'acceptin a la família. «Si els Pantoja no es poden ni veure entre ells», assenyala en referència al conflicte que hi ha actualment.

Fa temps que Kiko Rivera i la seva mare no es dirigeixen la paraula, cosa que acabava involucrant també la seva germana Isa. De fet, tot indica que la tonadillera ja no vol saber res dels fills, dels quals prefereix mantenir-se allunyada. L'única en qui sembla confiar Isabel Pantoja és en la seva neboda Anabel, que sempre va ser el seu ullet dret i la va protegir.

Foto de Bernardo Pantoja i Junco.
Bernardo Pantoja tenia molts secrets. | GTRES

Mentre que, per la seva banda, l'excol·laboradora de 'Sálvame' ho ha passat realment malament veient com la seva estimada família es trencava a trossos. Sobretot, pels bons records que guarda de Cantora. Qui tampoc estarà disposada a no afluixar la corda és Merchi, la mare d'Anabel, que no permetrà que la seva filla es quedi sense part de l'herència. Cal recordar que ja hi ha un enfrontament amb la vídua de Bernardo, Junco, pel mateix motiu.

Els Pantoja han deixat molt clar moltes vegades que són de coratge i tampoc deixen entrar tan fàcilment ningú dins del seu cercle. Ara, cal esperar per veure si la prova d'ADN que demana 'Pinocho' acaba de confirmar el que és un secret de domini públic. De fet, al funeral del seu pare, el jove deixava clar que el tema anava endavant: «La veritat només té un camí. Jo no vaig pel tema econòmic, vaig per la veritat. Si aquest cognom em pertany, em pertany i punt», tancava.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!