Susanna Griso emocionada

Susanna Griso, molt tocada després de perdre a una dona especial a la seva vida

La catalana ha acudit al funeral força afectada

Susanna Griso no es pot queixar del seu camí professional, però no pot dir el mateix de la seva vida personal. La presentadora catalana no ha pogut amagar que passa un moment dur per culpa de la mort d'una amiga molt propera. Segons ha sortit publicat, era algú fonamental a la seva vida i li costarà molt recuperar-se d'aquest cop.

La periodista de Barcelona és prou discreta amb la seva vida privada, per això mai va explicar que una amiga molt especial estava malalta. Parlem de Luisa Rodríguez, que ha lluitat fins al final i ha marxat sent un exemple per a molts. Mantenia una estreta amistat amb cares força conegudes, per això la a vetlla hi han acudit grans estrelles.

Susanna ha estat al tanatori de Luisa i ha coincidit amb cares com José María Aznar, Luis del Olmo, Ana Pastor o Cristina Tárrega. La presentadora catalana s'ha mostrat tant afectada que no ha volgut ni atendre els companys de la premsa. No ha donat declaracions i tampoc ha aprofitat la seva presència a 'Espejo Público' per aclarir cap dubte.

D'una banda, la barcelonina és una gran professional i sap mantenir les distàncies, per això no ha volgut compartir amb l'audiència el que passa. De l'altra, en l'àmbit laboral continua aconseguint èxits, encara que moltes vegades no pot superar la seva màxima rival. Ana Rosa Quintana ha tornat amb més força que mai i lidera amb fermesa les audiències televisives.

Susanna Griso està passant un moment difícil

Malgrat la seva estabilitat laboral, les últimes hores hem vist Susanna trencada de dolor. S'ha deixat veure al tanatori de San Isidro de Madrid per així donar l'últim adeu a la seva estimada companya. Estaven molt unides, es coneixien des de feia molts anys i eren grans confidents.

Primer pla de Susanna Griso amb els cabells recollits
La catalana ha donat suport als seus amics. | GTRES

Luisa Rodríguez va néixer a Astúries i era una reconeguda empresària que estava molt ben relacionada. Ha mort als 73 anys. Era dona de Félix Revuelta, creador de l'empresa Naturhouse i president de la Unió Esportiva Logronyès de futbol. Juntament amb el seu marit, tots dos van fundar de l'empresa Naturhouse, una de les més destacades d'Espanya. Es van expandir per més de 30 països del món i van guanyar un gran estatus social.

De fet, a l'estiu organitzaven festes on acudien molts rostres famosos, com ara Carla Bruni, que va actuar alguna vegada. Era un matrimoni molt estimat, per això el vidu s'ha sentit suportat per tots els seus amics. La seva pèrdua ha causat una gran commoció al món empresarial, social i polític d'Espanya. N'és una prova la gran presència de personalitats públiques que han assistit a l'enterrament.

Susanna Griso té una reputació excel·lent

Susanna és una de les cares més destacades de la televisió, però alhora és una gran desconeguda. Manté les distàncies amb l'audiència i no es vol exposar gaire. El poc que se'n coneix és bo, tots els seus companys estan molt agraïts.

La catalana ha sabut guanyar-se el respecte de la premsa, per això amb prou feines surten publicades notícies sobre la seva vida privada. Aquesta ocasió és diferent perquè el seu estat d'ànim no és bo i calia explicar-ne el motiu.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!