Rocío Carrasco

Rocío Carrasco adverteix als seus fills que no ha acabat: hi haurà una altra

Rocío Carrasco continua amb un pla en què els seus fills Rocío i David tenen molt a veure

Rocío Carrasco va tancar la porta de Mediasetdesprés de l'emissió de les docuseries dedicades a explicar la seva veritat i la vida de la seva mare. També va treure d'un guardamobles els estris de la casa on va créixer recreant cada estada en un altre espai de Telecinco. Ara, després que la direcció de Mediasethagi decidit vetar, entre d'altres, Carrasco, aquesta ja té on emetre el seu proper projecte.

Per a Rocío i David Flores, fills d'Antonio David i Rocío Carrasco no va ser fàcil assumir que durant més d'un any la seva vida fos exposada a la televisió. Van néixer en una família molt coneguda a Espanya i estaven acostumats als reporters i als focus. No obstant això, la repercussió de Rocío, explicar la veritat per seguir viva i En el nom de Rocío va fer efecte en els germans.

L'encreuament d'acusacions entre Carrasco, la mare, i Flores, la filla, va mantenir Espanya en tensió durant uns quants mesos. Rocío Carrasco va acusar la seva filla d'haver-la enganxat fins que «vaig perdre la consciència i després em va denunciar». Flores retreia a la seva mare «Ni una trucada en 7 anys, ni per un aniversari ni preocupar-se pel seu estat de salut, em sembla qüestionable».

El nou projecte de Rocío Carrasco tractarà un tema familiar

L'audiència va acabar per cansar-se del tema i Telecincova decidir frenar els continguts relacionats amb la família Carrasco-Flores. Però Rocío sembla haver agafat el gust a la producció audiovisual com a teràpia per alliberar-se del passat. Ara, quan ja pensàvem que no tenia res a explicar, la filla de Pedro Carrasco prepara una producció en homenatge al seu pare.

Només li quedava parlar-ne, del gran boxejador nascut a Huelva que va arribar a ser un dels millors boxejadors espanyols de la història. En concret va ser el tercer espanyol a aconseguir el títol a la categoria de pes lleuger del Mundial de Boxa. Rocío, que va estar convidada recentment a Latexou, programa de Marc Giró que s'emet a TVE Catalunya, va donar pistes sobre el que té entre mans.

Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado
Després de parlar de la seva mare ara Rocío Carrasco prepara un homenatge al pare | Cedida

«D'una banda, volem fer un documental de la seva vida i també una sèrie de ficció», explicava Carrasco a Latexou. La raó que ha impulsat la filla del boxejador a parlar del seu pare són clares. «Reindicaré la vida del meu pare i la història de tots dos, perquè van triomfar junts i per separat».

Pedro Carrasco serà el protagonista del proper projecte de Rocío Carrasco

Rocío busca tornar a la figura del seu pare la grandesa del que va representar com a esportista d'elit. Carrasco va arribar a protagonitzar pel·lícules com El marino de los puños de oro. Va aconseguir gran popularitat fins que va formar una família amb la cantant Rocío Jurado i va decidir passar a un segon pla.

Rocío vol donar al seu pare el lloc que es mereix, fins ara semblava centrada a homenatjar la seva mare amb el musical que recorre Espanya o el museu de Chipiona. «Farem una sèrie de la seva vida, estem preparant-la. Estic molt contenta i molt il·lusionada amb això».

Una sèrie, la de Pedro Carrasco, que farà parlar, sobretot a Raquel Mosquera, amb qui va compartir els últims anys de la seva vida. La perruquera és un altre dels noms censurats a Mediaset, veurem de quina manera tracta Telecincoel tema quan la sèrie sobre el boxejador i pare de Rocío Carrasco, s'emeti.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!