Primer pla de Bertín Osborne mig somrient i mirant cap una banda.

Bertín Osborne revela el que va passar amb la seva primera dona: les filles en xoc

Bertín Osborne rectifica i revela el que va passar a la seva primera relació

Bertín Osborne és conscient del mal que ha fet a la seva exdona Fabiola Martínez amb les seves declaracions a 'Déjate Querer'. Unes paraules de les quals se n'ha penedit i després ha rectificat, però que han avivat la polèmica sobre la seva manera d'expressar els seus sentiments. Ara hem conegut quins eren els sentiments que sentia Bertín cap a la seva primera dona i mare de les filles grans, Sandra Domecq.

Osborne va anar a l'estrena de Paz Padilla al capdavant de 'Déjate Querer' dissabte passat. L'artista va concedir una entrevista en què va explicar anècdotes de la seva vida poc conegudes, com que va passar per presó dues vegades durant la seva joventut. També va tenir ocasió de parlar de l'amor, de les dones de la seva vida i de la situació sentimental actual.

Imatge de Bertín Osborne
Bertín Osborne ha rectificat les paraules que va dir al programa de Paz Padilla. | EuropaPress

Les declaracions de Bertín sobre l'amor han fet plorar a Fabiola

Bertín va explicar que no està enamorat i que ara mateix no pensa en l'amor, «estic fenomenal sol». Preguntat pel que sentia per Fabiola, la seva exdona, Bertín va fer una afirmació que ha estat molt comentada: «He estat molt bé i a gust. Molt enamorat jo crec que no, només sents que vols estar amb aquesta persona».

Aquesta afirmació va molestar la mare dels seus fills, amb qui va estar casada catorze anys. La veneçolana, que va anar dies després a 'Y ahora Sonsoles', va explicar com se sentia davant l'afirmació de la seva exparella. «El que més em va costar durant la separació, va ser entendre que no m'estimava, però que ho digui, tenint dos fills, em fa molt de mal».

Fabiola no va poder contenir les llàgrimes quan va explicar que no entenia les paraules de Bertín. «No ho reconec. Després de tants anys junts, vivint moltes coses, com el naixement dels nostres fills, producte de l'amor, que ara digui que mai no ha estat enamorat, em va sorprendre moltíssim».

Moment de Fabiola Martínez plorant al programa 'Los miedos de...'
Fabiola Martínez s'ha sentit dolguda després d'escoltar les declaracions de Bertín sobre la seva relació. | Mediaset

Davant l'enrenou produït per les declaracions, el mateix Bertín va matisar les paraules en un vídeo que va pujar al perfil d'Instagram. En ell aclareix quins eren els seus sentiments cap a Fabiola el temps que va durar la seva relació. «Em vaig casar amb ella, no perquè estigués enamorat, és que estava fos, no podia viure ni plantejar-me la meva vida sense ella».

Eugenia, filla de Bertín, ha explicat què passava amb la seva mare

Ara Eugenia, la filla de Bertín, ha justificat les paraules del seu pare convençuda que la seva intenció no és fer mal a Fabiola. «Coneixent el meu pare, no crec que es referís al fet que no la va estimar. L'ha estimat, l'ha adorat i era tot per a ell perquè ho he parlat moltes vegades amb ell», ha dit Eugenia.

La filla del cantant explica que el seu pare té una manera d'estimar diferent. «El meu pare és diferent, ell té la seva manera d'estimar, res més». A més, ha insistit en com ha estat d'important Fabiola a la seva vida: «No s'imaginava la vida sense ella, a més que m'ho va dir poc després de néixer Kike».

Imatge de Bertín Osborne i la seva filla Eugenia Osborne
Eugenia Osborne ha aclarit com demostra el seu pare l'amor. | INSTAGRAM (@EUGENIA_OSBORNE)

Eugenia ha volgut compartir, a més, que ella sentia dolor quan el seu pare es referia a la seva mare en els mateixos termes. «Jo ho entenc, ho entenc, a mi em feia mal quan ho deia de la meva mare. Però amb el temps he entès que aquesta és la seva manera de veure les coses i la seva manera d'estimar i ja està».

Segons la filla de Sandra Domecq, el seu pare demostra d'una manera poc habitual el seu afecte cap a ella i les germanes. «Nosaltres també com a filles ho hem viscut també diferent de l'amor que veiem en amigues amb els seus pares. El meu pare és diferent també amb nosaltres, ell té una manera diferent d'estimar, però estima i té un cor enorme».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!