Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la princesa Elionor

La relació entre la princesa Elionor i el seu xicot: qui és realment?

Desvelem tot el que sabem sobre la vida amorosa de la Princesa Elionor. Des d'amors platònics fins a nuvis reials.

La Princesa Elionor ha estat al punt de mira mediàtic des que va néixer. Tots l'hem vist créixer i n'hem conegut tots els passos. Actualment té disset anys i l'hereva del tron està cursant batxillerat a l'UWC Atlantic College, un internat elitista situat a Gal·les.

Per a molts de nosaltres, rebre educació en aquesta institució suposaria una ruïna total perquè el preu per fer-ho és d'uns 76.500 euros. En aquest cas, s'han fet càrrec del cost total el rei Felip VI i la reina Letícia. La família reial s'ha pogut permetre aquest luxe invertint el seu sou en l'educació de la Princesa d'Astúries.

Però no és or tot el que llueix, ja que pel que sembla l'estada de la Princesa Elionor a l'UWC Atlantic College està sent força solitària. Segons informen diversos mitjans, alguns companys comenten que l'hereva de la Corona té una actitud força immadura i arrogant.

Aquestes declaracions no sorprenen perquè quan anava a l'escola de Santa Maria de Rosales a Madrid, el comportament era similar. Fins i tot va arribar a dir a dues mares que «D'ara endavant, haureu de fer-me la reverència».

Segons sembla, els seus aires de grandesa no han baixat i això li ha provocat problemes a l'hora de fer amics i participar en activitats lúdiques. Elionor de Borbó està acabant el seu darrer any a l'internat i la Infanta Sofia ja està preparant la maleta per ingressar el curs vinent.

Esperem que la Infanta no segueixi els passos de la seva germana, però pel que sembla no serà així, ja que totes dues són força diferents quant al caràcter. Mentre que la Princesa d'Astúries sembla més desconfiada i distant, la infanta Sofia té un caràcter més sociable i flexible.

El xicot de la Princesa Elionor

Tot i tenir un cercle molt reduït d'amistats a Gal·les, la Princesa Elionor ens va sorprendre amb un xicot durant l'estiu a Madrid. L'any passat, el rei Felip VI, la reina Letícia, la Infanta, la Princesa i el seu xicot van passar les vacances junts.

El jove, de nacionalitat brasilera nord-americana, lluïa una dessuadora de l'internat de Gal·les on la Princesa d'Astúries està estudiant. Això ens va donar a entendre que impartien les mateixes classes o que almenys el jove residia també al mateix internat.

Elionor amb el seu xicot
La Princesa Elionor i el seu misteriós xicot. | Catalunya Diari

Tot i això, sembla que va ser una cosa passatgera perquè no se'ls ha tornat a veure junts. La ruptura podria ser causa de la distància, ja que el jove era un any més gran i va deixar d'estudiar en aquest internat. La periodista Pilar Eyre està al corrent de la situació i ha revelat informació sobre la vida amorosa actual de l'hereva.

«Em diuen que està intercanviant correspondència. Que està així com molt il·lusionada, fotos i tal, amb el germà d'una companya seva, d'una altra alumna. És un noi que ja és a la universitat, a Oxford o Cambridge, és anglès, i sembla que té una relació romàntica».

La reina Letícia de moment està a favor que la seva filla tingui diferents noviets, ja que la Princesa Elionor es troba a l'edat. Estem tots pendents de veure qui és aquest universitari que ha aconseguit robar el cor a la nostra futura reina i esperem amb ànsies una foto de la Princesa Elionor amb el seu enamorat.

La Princesa Elionor: la llista de suposats nuvis

Abans que Eyre revelés aquestes informacions, estàvem tots fantasiejant sobre un suposat romanç entre la Princesa Elionor i Gavi, el jugador del FC Barcelona.

Tots dos tenen una edat similar i, durant el mundial el Qatar, Gavi va entregar al monarca una samarreta signada per a la Princesa d'Astúries. Resulta que la Princesa Elionor n'és molt fan i fins i tot porta la seva carpeta folrada amb les seves fotos.

Elionor i Gavi
Princesa d'Astúries i el seu suposat romanç amb Gavi. | CATALUNYADIARI

Però els rumors van cessar quan es va revelar el possible romanç entre l'hereva del tron i un universitari anglès, del qual encara no en tenim cap detall.

Ara bé, qui seria la parella perfecta per a la futura monarca? Si mirem a les diferents monarquies europees, gairebé totes les Cases reials tenen dones com a hereves. No obstant això, a la família reial de Jordània trobem un príncep potencial per a Elionor de Borbó. Es tracta de Hashem de Jordània que tot just acaba de fer els divuit anys.

La seva mare, la reina Rània, té una semblança similar a Letícia quant a estil, ideals i fins i tot comparteixen cirurgià. Per a la Corona espanyola, Hashem de Jordània seria la millor opció perquè així hi hauria un príncep per a una princesa. Tot i això, al final del dia la Princesa d'Astúries és la que decideix sobre la seva vida amorosa.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!