Fotomuntatge d'Ainhoa Armentia i el seu marit Manuel

Ainhoa Armentia i el seu exmarit prenen una decisió que afecta Iñaki Urdangarin

Ainhoa Armentia ja no pot amagar què està passant

Ainhoa Armentia és una de les dones més buscades de la crònica social i ja no pot amagar cap secret. Ha decidit que el millor per a tothom, sobretot per als seus fills, és formalitzar la separació de Manuel Ruiz. Recordem que han estat casats gairebé 20 anys i, suposadament, no havien tingut problemes fins a la irrupció d'Iñaki Urdangarin.

Segons el que ha sortit publicat, Ainhoa Armentia va ocultar que s'estava veient amb Iñaki fins a l'últim moment. Manuel no en tenia ni idea i va descobrir la relació gràcies a la revista Lecturas, que va publicar unes fotos exclusives a la portada. Segons ha confirmat Informalia, acaben de signar els últims papers i ja estan divorciats oficialment.

Iñaki Urdangarin s'ha convertit en protagonista indirecte d'aquesta notícia, ja que és un assumpte que també l'afecta. Encara no viu amb Ainhoa, suposadament estava esperant que l'administrativa arreglés la seva situació sentimental. Feia un any que estava separada de Manuel, però encara no havien formalitzat la separació legalment.

Ainhoa Armentia amb una jaqueta verda
Ainhoa Armentia ha après la lliçó. | Europa Press

D'acord amb les publicacions, el comportament de l'exmarit d'Armentia ha estat impecable. Té una excel·lent reputació en la seva professió, per això ha fet un gran esforç per no cridar l'atenció de la premsa. Sempre ha sabut que pagaria car qualsevol error, motiu pel qual s'ha mantingut al marge dels enrenous d'Urdangarin.

Miguel és dissenyador de vehicles i treballa en una empresa important de Vitòria, diuen que no hi ha ningú millor que ell. L'acord de divorci no ha estat fàcil perquè ell no necessita els diners d'Armentia, però tenia diverses propietats amb ella. De moment, no ha transcendit qui n'ha sortit guanyant ni qui s'ha quedat amb les cases que van comprar durant el matrimoni.

Ainhoa Armentia vol protegir el seu xicot

Ainhoa és al centre de la polèmica i sap que Iñaki Urdangarin no té bona fama, per això ha d'anar amb compte. Sempre que pot, desmenteix els nous rumors, com quan va parlar amb la premsa per dir que no estava embarassada. Sap que aquestes sospites perjudiquen el seu xicot i no vol que tingui més problemes per culpa seva.

Urdangarin s'ha vist afectat per la decisió que ha pres Armentia, diuen que encara se sent més pressionat que abans. Sap que ell també ha de signar com més aviat millor el divorci de la infanta Cristina, però aquesta tasca no és gens fàcil. La periodista Pilar Eyre assegura que tot se solucionarà a l'abril, quan Irene Urdangarin faci 18 anys, però hi ha altres versions.

Imatge d'Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin està sent molt cautelós. | Europa Press

Juan Luis Galiacho assegura que encara no hi ha res decidit perquè Iñaki no deixa de demanar coses. Ha aconseguit una indemnització mensual, en concepte de manutenció, però ara vol certes propietats. Entre la llista de preferències hi ha la casa de la Pleta, l'habitatge que la família reial té a Baqueira.

Ainhoa Armantia protegirà els seus fills

Ainhoa fa molt de temps que està al centre de la polèmica i està aprenent a torejar els vendavals. Ara només li importa que els seus fills estiguin bé. La seva separació de Manuel ha estat llarga, però ha pres una bona decisió: redactar un acord amistós.

Armentia s'ha adonat que és millor tenir els mitjans del seu costat, per això ha canviat d'actitud. Últimament es para a parlar amb els periodistes que li pregunten, encara que continua sent molt prudent. Mai no revela cap dada secreta, però sempre manté una actitud cordial.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!