Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Nacho Palau

Nacho Palau: 'Supervivientes', la seva edat, la seva malaltia i Miguel Bosé

Qui és realment Nacho Palau?

Sens dubte, Nacho Palau va ser un dels grans descobriments de l'any passat. És cert que el valencià ja era conegut pel seu matrimoni amb Miguel Bosé, però amb prou feines es coneixien detalls sobre ell. Tot i mantenir una relació amb el famós cantant, l'escultor es mantenia el més allunyat possible de tot allò relacionat amb els mitjans.

És clar que amb el temps va acabar canviant d'opinió, ja que Nacho Palau va prendre la decisió de participar en un dels concursos més famosos de Telecinco: 'Supervivientes'. Allà, vam tenir l'oportunitat de conèixer el veritable Nacho Palau.

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Nacho Palau, un dels grans descobriments del darrer any | Europa Press

El pas de Nacho Palau per 'Supervivientes'

Quina sorpresa es van emportar els fans del concurs quan van revelar l'any passat que Nacho Palau participaria a 'Supervivientes 2022'. Va ser un fitxatge bomba, per què ens mentirem. I és que suscitava força interès tenir un personatge de la seva talla dins de l'esmentat concurs i, sobretot, pel que hagués de dir sobre el seu exmatrimoni amb Miguel Bosé.

Hi havia molt hermetisme en la separació entre Nacho Palau i el cantant, per la qual cosa interessava que aquest primer donés algun detall al reality. I així ho va fer, però aquest no és el tema. L'assumpte en qüestió és que l'empatia i el carisma de Nacho Palau van aconseguir conquerir una gran quantitat de seguidors del programa.

De fet, tant d'afecte li van agafar que fins i tot el van portar fins a la gran final. Pot ser que l'escultor no s'emportés el primer premi, però sí que va aconseguir ser tercer finalista del format i emportar-se una grata experiència.

Nacho Palau: la seva edat real

Així és, als 51 anys, Nacho Palau és un dels personatges més estimats de la petita pantalla. Per descomptat, qui havia de dir que l'escultor ja havia arribat als 50 anys, ja que es conserva de meravelles. Amb la seva incipient barba i el pentinat a l'última moda, no hi ha dubte que el valencià causa sensació per allà on trepitja.

Tenia aproximadament 20 anyets quan va conèixer el que, sens dubte, seria un dels grans amors de la seva vida: Miguel Bosé. El cantant tenia 37 anys quan es va creuar per primer cop en una discoteca de València amb Nacho Palau.

Des de llavors, tots dos no es van poder desenganxar l'un de l'altre. Un amor que va durar uns 30 anys fins que el 2014 van decidir emprendre camins per separat.

Primer pla de Nacho Palau
Nacho Palau va tenir una història d'amor amb Bosé | Telecinco

Com era Nacho Palau de jove

Com ja hem dit, Nacho Palau tenia al voltant de 20 anys quan va aconseguir conquistar a Bosé. Aleshores, el valencià es dedicava a l'escultura, la qual era la seva professió, malgrat haver cursat els estudis de Ciències Químiques. Era el seu somni, per això no va dubtar a perseguir-ho fins a fer-lo realitat.

Però la veritat és que a l'exsupervivent no va tenir temps d'aconseguir el veritable èxit, professionalment parlant, perquè ben aviat va començar una relació sentimental amb l'artista. I és que va ser a partir d'aquell moment quan Nacho Palau es va centrar exclusivament en la seva vida privada i, posteriorment, en la cura dels quatre fills que té en comú amb Bosé.

La malaltia de Nacho Palau

Van ser anys molt tranquils, però tot va canviar en un tancar i obrir d'ulls. Per Nacho Palau, aquest darrer any ha estat un dels millors i un dels pitjors anys de la seva vida, a parts iguals. D'una banda, l'escultor vivia una gran experiència a 'Supervivientes', però de l'altra, va haver d'afrontar el que ha estat un dels episodis més durs de la seva vida.

Qui li diria a Nacho Palau que de la nit al dia seria diagnosticat d'un càncer de pulmó. En aquell moment, l'agost del 2022, Nacho Palau es trobava a la cimera de l'èxit, ja que acabava de tornar d'Hondures. Tot i això, pel seu bé, va haver de prendre la decisió de retirar-se temporalment del focus mediàtic.

En tots aquests mesos que han transcorregut, Nacho Palau ha estat molt centrat en la recuperació i, per fi, pot dir alt i clar que s'ha curat. Això sí, malauradament, encara avui dia li segueixen quedant algunes seqüeles d'aquesta terrible malaltia.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!