Mami Quevedo nega les informacions sobre una possible separació de la seva dona, Cristina Tárrega

La periodista que gairebé acaba amb el matrimoni de Cristina Tàrrega

Mami Quevedo surt a el pas de les informacions sobre una possible separació de la seva dona, Cristina Tárrega

La setmana ha estat complicada per Cristina Tárrega per culpa dels últims rumors que han sortit a la llum sobre una possible separació del seu marit, Mami Quevedo. L'exfutbolista, amb qui la col·laboradora de Telecinco ha estat els últims divuit anys, nega el rumor.

També nega les informacions que apunten que està fent vida fora del matrimoni amb l'exparella d'Óscar Martínez, Eva Armenteros. Però segons la informació de 'LOOK', l'exfutbolista del Cadis està tranquil davant d'aquestes notícies. Assegura que «res és cert, segueixo amb Cristina i no tinc res més a dir».

Mami Quevedo nega rotundament que s'hagi de separar de Cristina Tàrrega

Tot i que alguns mitjans de la premsa rosa estan fent públics alguns malentesos entre ells, el matrimoni està tranquil. Tot i això, es diu que ella passa per un dels moments més complicats de la seva vida. Però ella ho desmenteix tot amb l'habitual facilitat comunicativa que la caracteritza.

Primer pla de Cristina Tàrrega
Primer pla de Cristina Tàrrega, de qui es discuteix la relació amb el seu marit | GTRES

«Estic fantàsticament, estem fantàsticament els dos i fem una vida normal», ha confessat Cristina a 'LOOK'. De fet, la vida que porta Cristina Tárrega es veuria seriosament afectada pels interessos que tenen en comú tots dos. Es veurien perjudicats si fos cert el divorci que alguns mitjans han tret a la palestra.

La presentadora, veient la insistència dels periodistes, ha pagat el seu malestar amb els companys de 'LOOK, a qui ha demanat que es deixin «d'embolics». «Envieu algú a casa meva per veure si el meu marit segueix tenint la roba a l'armari», sentenciava.

Mami Quevedo faria vida per separat amb Eva Armenteros

El rumor que s'ha publicat en els últims dies i que també pot provocar-li certs maldecaps té a veure amb Eva Armenteros, amb qui el seu marit podria estar fent vida per separat. Armenteros es va separar del locutor de ràdio Óscar Martínez en fer-se públic que li havia estat infidel.

En aquest sentit, Tàrrega està farta d'escoltar sempre la mateixa pregunta sobre el que podria fer el seu marit. La seva resposta és clara, i afirma, per llençar pilotes fora, que ha marxat d'escapada amb l'exfutbolista. «Hem estat fa res a la neu, a Oviedo. Per què no traieu això?», ha preguntat retòricament.

Primer pla de Cristina Tàrrega
Cristina Tárrega desmenteix la separació de Mami Quevedo | GTRES

La periodista vol posar en mans dels seus advocats tot el que es digui sobre el tema. Argumenta que té un fill petit «que té xarxes socials i pot assabentar-se d'això», i critica que «les pàgines que han publicat això no tenen cap base».

Aquest passat mes de febrer, Mami Quevedo va acceptar una oferta per treballar a la Xina com a assistent del tècnic Gregorio Manzano. Hi va anar sense la seva dona, cosa que va provocar un gran desconcert en el seu entorn.

Ella, però, va explicar que no havia estat així perquè el seu fill estudia a l'Estat espanyol, però el marit de Tàrrega ha tornat a Espanya. Veurem quines són les properes informacions que surten sobre el matrimoni, que sembla que trontolla per moments.