Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La periodista Xantal Llavina de Catalunya Ràdio

La periodista Xantal Llavina, de Catalunya Ràdio, anuncia que pateix un càncer

La catalana ha comunicat la trista notícia a les seves xarxes socials

La periodista Xantal Llavina, subdirectora i presentadora del programa 'Som Revolució' de TV3 i directora i realitzadora de 'Revolució 4.0' de Catalunya Ràdio, ha anunciat a través de les seves xarxes socials una mala notícia que pertany al seu àmbit més personal. Pateix un càncer de mama.

La presentadora ha fet partícips a tots els seus seguidors i seguidores del seu estat de salut. A més, ha aprofitat per comunicar que deixarà de presentar durant uns mesos el programa 'Revolució 4.0' per dedicar-se en cos i ànima a la seva recuperació que, evidentment, és el principal en aquests durs moments.

«M'ha tocat, com moltes dones. Tinc càncer de mama. La quimioteràpia de 6 mesos, que he començat avui, requereix deixar de presentar durant uns mesos el 'Revolució 4.0' a Catalunya Ràdio. Ara toca persistir i fer-ho amb actitud positiva», piulat al seu compte de Twitter. 

Un text molt emotiu

També a través del seu compte d'Instagram ha publicat una imatge d'ella amb un llaç de color rosa, símbol del càncer de mama. La fotografia està acompanyada amb un text molt emotiu on posa de manifest la por que t'envaeix quan et comuniquen una notícia d'aquestes característiques. Encara que Llavina es manté positiva.

«M'ha tocat, com a moltes dones que malauradament el pateixen. Tinc càncer de mama. Ho explico perquè el tractament que he de fer per superar-lo requereix 6 mesos de quimioteràpia, que avui he començat,  una operació i radioteràpia i hauré de deixar de presentar durant uns mesos el 'Revolució 4.0' de Catalunya Ràdio i TV3 que tant estimo.

Quan et diuen la notícia és un xoc gran, entren pors, moltes preguntes, però també apareix una lucidesa molt gran de pensar, parar, escoltar els teus metges, fer-los cas i posar tota l'energia positiva en curar-te. Ara em toca aquesta revolució personal. Els que em coneixeu sabeu que soc lluitadora i persistent.

Per tant, ara toca persistir i fer-ho amb actitud positiva! El 'Revolució 4.0' de Catalunya Ràdio el presentarà el meu estimat company Adam Martín. Gràcies per les converses aquests dies i pel tracte i gràcies als companys d’equip, col·laboradors i companys de la ràdio», ha conclòs. 

Missatges de suport

Han estat moltes les personalitats del panorama català, les que han volgut aprofitar per dedicar-li unes emotives paraules. A més, han volgut enviar-li ànims i força. Paraules que ben segur, que Llavina ha agraït profundament. Itziar Castro, Roger Torrent, Ariadna Oltra, Manel Fuentes, entre molts altres, han escrit a la presentadora.

Des del Catalunya Diari li enviem molts ànims i molta força a la nostra companya i li desitgem una ràpida recuperació. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp