Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro, preocupada per la traïció que l'allunya del seu germà petit

Andreíta coneix tot allò que s'ha dit

Andrea Janeiro s'ha assabentat de les paraules que ha dedicat la seva mare al seu oncle, Víctor Janeiro. Així mateix, també ha conegut què li han respost els seus oncles, però per separat.

D'altra banda, l'adolescent sap que el seu pare ja coneix aquestes converses i no sabrà com reaccionarà el torero, ja que Belén Esteban fa anys que no és benvinguda a la família Janeiro.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i el seu pare Jesulín.
Andrea Janeiro pot pensar que els últims comentaris poden enfadar al seu pare | GTRES

La mare d'Andrea Janeiro mostra el seu suport al seu excunyat

Tot va començar pocs dies abans de saber qui seria el guanyador de Pesadilla en el Paraíso. Entre els finalistes hi havia l'oncle d'Andrea Janeiro, Bea Retamal, Daniela Requena i Iván Molina.

Veient els finalistes, la mare d'Andrea Janeiro va expressar el seu suport públicament a Sálvame cap a qui va ser el seu excunyat. «Vull que guanyi Víctor Janeiro el concurs de Pesadilla en el Paraíso, crec que és l'únic que s'ho ha treballat i que s'ho ha treballat bé», defensava fermament la col·laboradora.

Els seus companys volien saber si seguia tenint relació amb aquesta part de la família i la de Paracuellos va assegurar que no. «No, jo no hi tinc relació. No hi tinc contacte, però ha tingut molt bona defensa amb la seva dona Beatriz Trapote», va expressar.

Davant d'aquestes paraules, l'endemà, Sálvame es va posar en contacte amb Trapote mitjançant una trucada per preguntar-li què pensava que la mare d'Andrea Janeiro donés suport a Víctor.

«Va ser una autèntica sorpresa, em vaig alegrar moltíssim. Belén sempre ha tingut afecte a Víctor. La seva etapa amb ella va ser moltíssim afecte. És que Víctor és un tros de pa. Ella millor que ningú a plató ho sap. Té present que Víctor és molt bona persona», confessava.

Imatge de la 'storie' de Beatriz Trapote responent les paraules de defensa cap al seu marit, Víctor Janeiro
Beatriz Trapote va mostrar el seu agraïment a través de les xarxes socials | Instagram

I com que Beatriz mai es queda curta en paraules, va continuar donant-li les gràcies. «Víctor recorda Belen amb molt d'afecte tant a ella com a la seva família i és el que a mi m'ha transmès. Que una persona tan mediàtica com Belén ho hagi defensat públicament, és tota una alegria», deia tot seguit.

La periodista és conscient del que va passar, però té clar que no per això s'han de portar malament. «Sempre hem tingut contacte a través de la millor manera, la seva filla. El que va passar, va passar i jo em sento molt en la línia amb Belén i li desitjo el millor», aclaria.

I Trapote, com estava superagraïda, així ho va tornar a mostrar. «Forma part de la nostra família per la nostra neboda. Moltes gràcies per haver tret la cara per Víctor perquè s'ho mereix», va tornar a respondre-li.

Belén Esteban va assegurar que no ho havia dit per rebre el seu agraïment. «No ho faig perquè m'agraeixi res. Jo soc molt justa i encara que no hi tingui relació, el que millor ho ha fet i el que ha de guanyar es diu Víctor Janeiro», deia ferma.

L'oncle d'Andreíta agraeix les paraules de qui va ser la seva cunyada

Com ja es coneix, l'oncle d'Andrea Janeiro va guanyar la primera edició de Pesadilla en el Paraíso amb un 51% dels vots a favor seu. Com a segona finalista va quedar Bea Retamal. Una ajustadíssima votació que ha premiat el concursant que més ha treballat sense necessitat de capficar-se en enfrontaments.

Victor Janeiro guanya de 'Pesadilla en el Paraíso'
L'oncle d'Andrea Janeiro va aconseguir la victòria de Pesadilla en el Paraíso dimecres passat | TELECINCO

En acabar la gala, la premsa li va explicar a l'oncle d'Andrea Janeiro que la seva excunyada li havia donat el seu suport públicament, així li ho va voler agrair ell. «La veritat és que li ho agraeixo, perquè tot el suport sempre serveix i, si és així, doncs li envio un petó fort i agraït sempre», finalitzava Janeiro.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp