Sofía Cristo de cara somrient

La persona que va abusar de Sofía Cristo als cinc anys

Tothom està especulant sobre la identitat de la persona que va abusar de Sofía Cristo quan tenia cinc anys

Sofía Cristo es va sincerar al concurs Secret Story i va explicar la pitjor experiència de la seva vida quan era una nena.

El nou format presentat per la cadena principal de Mediaset està deixant una gran quantitat de titulars i temes per als diferents formats que té. Les declaracions d'Edmundo o els conflictes de Cristina i Miguel contra la resta són algunes de les notícies més rellevants.

Tot i això, durant la primera setmana de concurs va passar un fet que va deixar commocionada a l'audiència i a tot el plató. Una de les dinàmiques més recents en els concursos de Telecinco és el disseny de la corba de la vida.

A través d'aquesta, els concursants dibuixen, en una pissarra, una línia temporal de la seva vida on apareixen els millors i els pitjors moments. La concursant encarregada d'inaugurar aquesta secció va ser Sofía Cristo.

Durant la seva intervenció va explicar episodis desconeguts i coneguts de la seva vida, però, n'hi va haver un que va eclipsar els altres. Va relatar que durant la seva infància va patir abusos sexuals per part d'una persona molt propera del seu entorn. Mentre ho explicava, sense entrar en molts detalls, no va aguantar la pressió i es va posar a plorar desconsoladament.

La seva mare, Bárbara Rey, estava al plató i va saber el tràgic succés en directe per primera vegada, igual que tot Espanya. Aquesta, entre llàgrimes, es va responsabilitzar del fet i va assegurar que estava enfonsada.

Des d'aquest moment, les especulacions i rumors sobre la identitat de la persona han estat presents a les xarxes i als mitjans de comunicació. Ningú coneix la seva identitat, però es consideren diverses possibilitats.

Sofía Cristo, a la recerca del seu agressor

Des d'aquest moment, els diferents programes de la cadena han començat una investigació per descobrir la seva identitat. Tothom s'està preguntant qui és la persona capaç de cometre aquests actes.

La seva mare i germà estan molt afectats i demanen venjança contra l'agressor en qüestió. L'endemà Bàrbara va oferir unes declaracions en què va assegurar estar destruïda i molt afectada pel que va haver de viure la seva filla.

Ángel Cristo també s'ha pronunciat al respecte i ho ha fet a través de Lecturas. El jove ha ofert una entrevista en profunditat i s'ha mostrat molt disposat a descobrir de qui es tracta.

S'ha mostrat enfadat amb el relat i ple de ràbia pel que va haver de patir la Sofía quan era petita. La publicació mostra un titular bastant il·lustratiu sobre els sentiments que té ell sobre el fet. Amb un «mataria a la persona que va abusar de la meva germana» ha volgut començar el reportatge.

Es recopilen un gran nombre de titulars que no deixen indiferent a ningú. Assegura que té la necessitat vital de saber qui va ser i ha avisat que això no s'oblidarà.

S'ha mostrat molt afectat i, igual que la seva mare, s'ha responsabilitzat de la situació. «Hauria d'haver-la protegit, però no sabia res» assegura a la publicació. A més, està disposat a incitar Sofía perquè denunciï a aquesta persona i no permeti que s'oblidi el que va fer.

Tot i això, ha assegurat que desconeix de qui es pot tractar i no té sospites de cap persona. Ha confirmat que ha escoltat alguns noms, però dubta molt que es tracti d'aquestes persones.

La veritat de tot és que Sofía Cristo va ser capaç de desenterrar els seus fantasmes del passat i explicar l'abús que va patir. Sens dubte, quan surti de la casa tractarà el tema i l'exposarà d'una forma més clara i àmplia.