Pilar Rubio

Pilar Rubio deixa d'amagar el que passa amb el seu nou embaràs

Pilar Rubio no descarta sumar una altra alegria a la seva vida

Pilar Rubio i la seva parella actual, Sergio Ramos, formen una gran família al costat dels seus quatre fills, tots nens. Es diuen Sergio Junior, Marco, Alejandro i Máximo Adriano.

Una família nombrosa que transmet felicitat i tendresa. Només cal veure cadascuna de les fotos en què apareixen tots ells, junts i units. Tant Pilar Rubio com el futbolista, tenen diverses publicacions a les seves xarxes socials en les quals es pot veure com són de feliços.

I és que fa quinze anys des que van iniciar la relació. Més d'una vegada hem vist com Pilar Rubio reivindicava que en la seva parella la passió ocupa un lloc fonamental. Tot i estar tants anys l'un al costat de l'altre, cap no ha deixat que aquesta desaparegui.

Encara que no hagin aconseguit afegir una filla a la família, no neguen rotundament continuar intentant-ho. Pilar Rubio no descarta que passi algun dia, la comunicadora no es vol negar a un fet que podria passar en algun moment.

A qui no li agradaria veure com seria la nena de Pilar Rubio i Sergio Ramos? No sabem a qui es podria assemblar més, però estem segurs que sortiria guapíssima, igual que els seus pares i tots els seus germans.

La resposta que tots estàvem esperant

Quan va néixer l'últim nen de Pilar Rubio i Sergio, Máximo Adriano, tots dos van rebre la pregunta que tothom volia que responguéssin. Continuaran buscant la nena? Tots dos van riure i van afirmar públicament: «Crec que ja hem fet el que podíem per la natalitat. [...] Crec que ja ens plantem. Amb quatre anem bé, estem entretinguts», afirmaven entre rialles.

Pilar Rubio i Sergio Ramos.
Pilar Rubio i Sergio Ramos tenen una relació magnífica | GTRES

Tot i aquestes declaracions, mai no han negat rotundament que es pugui donar el cas en algun moment. Després de diverses declaracions de Pilar Rubio, hem descobert que no s'hi neguen del tot, ja que, si passa en algun moment, serà una alegria ben rebuda per a tothom, vingui el que vingui.

No ens cal veure gaire més per saber que tots formen un bonic retrat d'una família nombrosa, exemplar i, sobretot, guapíssima.

Pilar Rubio ha donat tot per la maternitat

Com és habitual, en la maternitat no tot són moments feliços, sinó que també hi ha algun daltabaix. Pilar Rubio ho ha confessat alguna vegada haver-se sentit en diversos moments completament desbordada.

Ella mateixa ho confirmava. «He donat el pit a tots quatre i això implica passar les nits sense dormir i pendent d'un nounat, que és la cosa més vulnerable del món».

La comunicadora té quatre homes meravellosos al costat

Pilar Rubio ha confessat que no ha trobat a faltar haver tingut una nena amb tants homes al seu costat. S'ho passa molt bé amb tots ells. A més, entre rialles ha comentat «mare meva, quatre fills! Per què no ho has pensat abans?. [...] Les nits en vela, els plors de matinada i tot el que comporta han estat una sèrie de sacrificis i ara que tots quatre van creixent són els seus quatre homenets meravellosos».

Foto de la família de Sergio Ramos i Pilar Rubio
Pilar Rubio i Sergio Ramos tenen una família d'allò més maca | Instagram (@SERGIORAMOS)

Encara que sí que reconeix que la idea d'anar a buscar una nena no la veu desgavellada. Cal esmentar, que actualment no l'estan buscant, però «si ve, ve; si no, doncs res».

Ni a Pilar Rubio, ni a la seva parella els importaria sumar una altra alegria a les seves vides, sigui home o dona. La jove afirmava «I, si ve un altre nen, doncs perfecte. Estic més acostumada als nens. Crec que ara amb una nena no sabria què fer, seria tot nou una altra vegada».