Muntatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos.

Pilar Rubio rep de Sergio Ramos la notícia que feia temps que esperava

Pilar Rubio no pot estar més contenta amb el que acaba de passar

Pilar Rubio acaba de rebre per part del seu marit la millor de les notícies. I és que Sergio Ramos ha aconseguit arribar a un acord empresarial que podria salvar la seva economia familiar.

No hi ha dubte que el matrimoni format per la presentadora de televisió i el futbolista del París Saint-Germain és una de les parelles més mediàtiques d'Espanya i una de les més valorades a l'àmbit mundial.

Primer pla de Pilar Rubio.
Pilar Rubio acaba de rebre una molt bona notícia | GTRES

Gràcies als seus treballs respectius, Pilar Rubio i l'esportista han aconseguit posicionar-se a l'elit del nostre país. Després de la seva inesperada sortida del Reial Madrid, i amb una casa recentment reformada, la parella va haver de mudar-se a França perquè el sevillà pogués continuar amb la seva carrera professional.

Des d'allà, tant Sergio Ramos com la model han continuat gestionant tots els negocis que tenen tant a dins com a fora d'Espanya. L'any 2019, el matrimoni es va iniciar com a col·leccionista d'art i, durant tots aquests anys, han aconseguit algunes de les obres més importants del panorama artístic contemporani.

I ara, a més a més, sembla que Pilar Rubio per fi pot respirar tranquil·la en saber que un dels seus grans problemes econòmics està a punt d'acabar.

Pilar Rubio no pot estar més contenta

El marit de Pilar Rubio ha aconseguit arribar a un dels millors acords de la seva vida. I és que, segons ha explicat 'Cinco Días', la cadena Eroski, a través de la seva filial 'Cecosa Hipermercados', acaba de rescatar una de les empreses que Sergio Ramos té a la capital del nostre país.

És a dir, fa uns anys, el jugador del PSG es va ficar de ple al món del totxo creant l'empresa 'Desarrollos Inmobiliarios Los Berrocales (DILB)', que es dedica al sector immobiliari de tota la zona sud-est del municipi de Madrid.

I, encara que al principi funcionava bé, el 2019 va començar a tenir pèrdues que, avui dia, pugen a aproximadament 19 milions d'euros. Després de diversos anys en crisi, Pilar Rubio i el seu marit han aconseguit millorar la situació després d'aconseguir un acord amb Eroski.

Imatge de Sergio Ramos i Pilar Rubio fent-se un petó
Pilar Rubio i Sergio Ramos acaben de salvar una de les seves empreses | EUROPA PRESS

Segons es pot veure als comptes de 'DILB' de l'exercici acabat el gener del 2021, amb aquesta nova situació, aquesta coneguda cadena de supermercats ha passat de controlar el 49% de la immobiliària a tenir en poder seu el 60%.

Per part seva, Ramos s'ha quedat amb el 39,22% de l'empresa i el seu pare, José María Ramos Reina, amb tan sols el 0,78%. Encara que, evidentment, aquest tracte no els ha sortit de franc a Pilar Rubio i al futbolista.

I és que, el deute que havien acumulat, ara ha esdevingut un préstec participatiu que estarà vigent durant els propers tres anys amb un preu de 5,5 milions d'euros. Si passat aquest temps no es torna aquest crèdit, Eroski podria arribar a reclamar més participació dins de l'empresa, controlant així el 90% de la immobiliària.

Els negocis de Pilar Rubio lluny de Sergio Ramos

Pilar Rubio sempre s'ha caracteritzat per ser una dona independent del seu marit. Sí, ja que, malgrat els negocis que comparteix amb Sergio Ramos, la model ha aconseguit llaurar-se un futur dins de les xarxes socials.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio és una de les espanyoles més ben cotitzades a les xarxes socials | Europa Press

Només cal fixar-se en el seu compte d'Instagram per adonar-se'n. Actualment, la presentadora de televisió compta amb més de 7 milions de seguidors que alhora, gràcies a la seva senzillesa i a la seva bellesa natural, ha aconseguit la col·laboració de diverses marques de moda i bellesa.

Però quin és el seu secret? Doncs, tot apunta que el seu estil tan personal i rocker, barrejat amb la seva tendra faceta familiar, han estat la clau perquè Pilar Rubio sigui una de les cares espanyoles més seguides d'aquesta xarxa social.