Pilar Rubio durant una intervenció al programa El Hormiguero

Pilar Rubio i els seus quatre fills: 'De vegades em supera una mica'

La presentadora ha revelat que no vol més fills

Pilar Rubio s'ha sincerat a la revista '¡Hola!'. Està encantada amb ser mare de quatre fills meravellosos, però de vegades també es veu saturada davant la difícil missió de criar quatre nens tan petits. «De vegades em supera una mica, el que pitjor porto són les hores de son» ha confessat la col·laboradora d''El Hormiguero' a l'entrevista.

Pilar Rubio i Sergio Ramos han estat pares de quatre nens en sis anys

Sergio Jr. (sis anys), Marco (cinc anys), Alejandro (dos anys) i Máximo Adriano (dos mesos) són la seva gran prioritat en aquests moments, i la col·laboradora ho deixa clar cada dia al seu compte d'Instagram. «'Mama', comunicadora, cada setmana un nou repte a @elhormiguero» són les paraules que escull Pilar Rubio per a definir-se al seu perfil.

A més, la dona de Sergio Ramos ens mostra a través de nombroses publicacions com és la rutina a casa i com porta això de ser família nombrosa. Així, l'hem vist exercir de 'madrassa' a la piscina i entrenant en la companyia dels seus petits.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicació compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preparats, llestos, ja! A l'aigua, els meus aneguets

Una publicació compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Pilar Rubio descarta rotundament tenir més fills

La col·laboradora i el futbolista han estat pares de quatre fills amb només sis anys, pel que no és d'estranyar que hagin decidit no tenir més fills. «No més nens! Definitivament tanquem la quota. Crec que ja hem fet el que podíem per la natalitat» va assegurar Pilar Rubio entre rialles però amb rotunditat a la revista '¡Hola!'.

Ni tan sols la possibilitat de tenir a una nena entre quatre homes obre la porta novament a la maternitat, ja que la col·laboradora ha confessat que no troba a faltar tenir una filla. «Són molt diferents. No ho trobo a faltar, m'ho passo molt bé amb ells» ha dit referint-se als seus quatre petits.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si us plau, que no creixin tan ràpid @sergioramos #sergiojr #marco #alex # máximoadriano Rn'R

Una publicació compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el