Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pilar Rubio

Pilar Rubio rep l'atac més cruel per part de la seva pròpia família

Pilar Rubio s'ha quedat impactada després d'escoltar la seva cosina

A Pilar Rubio se li ha obert un nou front aquest cap de setmana. I és que la seva cosina, Christina Rapado, ha carregat durament contra la figura de la dona de Sergio Ramos.

Christina Rapado és una actriu, cantant, i fins i tot presentadora de televisió que va guanyar molta popularitat allà pels anys 2000. Programes com La Noche por Delante, El Puente, Moros y Cristianos o Crónicas Marcianas la van consolidar com una autèntica estrella.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio no es pot creure els atacs rebuts per la seva cosina | Europa Press

Tot i que amb el pas dels anys la seva figura ha anat decaient, fins al punt que resulta molt difícil veure-la en algun dels programes de televisió.

Tot i això, a la seva cosina Pilar Rubio li ha passat tot el contrari. Els seus inicis van ser més discrets, però avui dia és una autèntica estrella de la televisió i de la premsa del cor.

Casada amb Sergio Ramos, porta una vida amb què molts somien, plena de luxes i viatges. La presentadora i el futbolista han format la família perfecta, amb quatre nens preciosos, i és clar que Rubio no pot ser més feliç havent complert tots els seus objectius.

Potser per això, aquest cap de setmana passat, Christina Rapado ha reaparegut a Socialité per carregar durament contra la seva cosina, Pilar Rubio.

Pilar Rubio, atacada de la pitjor manera per la seva cosina

Rapado vol que tothom «conegui la veritable Pilar Rubio». I és que segons ella, l'actitud de la dona de Sergio Ramos va canviar a mesura que anava augmentant la seva fama.

Així, Christina ha explicat que quan va explicar que Pilar era la seva cosina, va rebre la trucada de la seva tieta, i li va exigir que no parlés de la seva filla. Potser, una manera de protegir Pilar de l'assetjament mediàtic a què es podria veure sotmesa.

«La seva mare va trucar a la meva mare per dir-li que no parlés de la seva filla, que no se les relacionés com a cosines, com volent dir la meva filla és divina i fantàstica i la teva una friqui», ha explicat molt dolguda.

El futbolista Sergio Ramos i la seva dona Pilar Rubio, posant en un photocall
Sergio Ramos i Pilar Rubio tenen una vida perfecta | GTRES

Però a més, Rapado assegura que «ella sempre ha volgut destacar. Ella es buscava a Google 50 vegades al dia per veure el que se'n deia. Vol ser perfecta i no tenir cap taca a la seva imatge», ha dit sobre Pilar Rubio.

I, per si no n'hi hagués prou, acabava l'entrevista amb una clara sentència: «amb mi s'ha portat com una truja, no m'ho mereixo».