Pilar Rubio

Pilar Rubio rep l'atac més cruel per part de la seva pròpia família

Pilar Rubio s'ha quedat impactada després d'escoltar la seva cosina

A Pilar Rubio se li ha obert un nou front aquest cap de setmana. I és que la seva cosina, Christina Rapado, ha carregat durament contra la figura de la dona de Sergio Ramos.

Christina Rapado és una actriu, cantant, i fins i tot presentadora de televisió que va guanyar molta popularitat allà pels anys 2000. Programes com La Noche por Delante, El Puente, Moros y Cristianos o Crónicas Marcianas la van consolidar com una autèntica estrella.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio no es pot creure els atacs rebuts per la seva cosina | Europa Press

Tot i que amb el pas dels anys la seva figura ha anat decaient, fins al punt que resulta molt difícil veure-la en algun dels programes de televisió.

Tot i això, a la seva cosina Pilar Rubio li ha passat tot el contrari. Els seus inicis van ser més discrets, però avui dia és una autèntica estrella de la televisió i de la premsa del cor.

Casada amb Sergio Ramos, porta una vida amb què molts somien, plena de luxes i viatges. La presentadora i el futbolista han format la família perfecta, amb quatre nens preciosos, i és clar que Rubio no pot ser més feliç havent complert tots els seus objectius.

Potser per això, aquest cap de setmana passat, Christina Rapado ha reaparegut a Socialité per carregar durament contra la seva cosina, Pilar Rubio.

Pilar Rubio, atacada de la pitjor manera per la seva cosina

Rapado vol que tothom «conegui la veritable Pilar Rubio». I és que segons ella, l'actitud de la dona de Sergio Ramos va canviar a mesura que anava augmentant la seva fama.

Així, Christina ha explicat que quan va explicar que Pilar era la seva cosina, va rebre la trucada de la seva tieta, i li va exigir que no parlés de la seva filla. Potser, una manera de protegir Pilar de l'assetjament mediàtic a què es podria veure sotmesa.

«La seva mare va trucar a la meva mare per dir-li que no parlés de la seva filla, que no se les relacionés com a cosines, com volent dir la meva filla és divina i fantàstica i la teva una friqui», ha explicat molt dolguda.

El futbolista Sergio Ramos i la seva dona Pilar Rubio, posant en un photocall
Sergio Ramos i Pilar Rubio tenen una vida perfecta | GTRES

Però a més, Rapado assegura que «ella sempre ha volgut destacar. Ella es buscava a Google 50 vegades al dia per veure el que se'n deia. Vol ser perfecta i no tenir cap taca a la seva imatge», ha dit sobre Pilar Rubio.

I, per si no n'hi hagués prou, acabava l'entrevista amb una clara sentència: «amb mi s'ha portat com una truja, no m'ho mereixo».