Pilar Rubio durant una intervenció al programa El Hormiguero

Pilar Rubio i Sara Carbonero, juntes en un lloc que ningú esperaria

Les models i col·laboradores de televisió han coincidit en el monòleg del qual tothom parla

Les famoses més buscades del moment han gaudit d'una nit màgica, per separat i amb les seves respectives parelles, però han pogut estar presents en un mateix lloc i compartint rialles en el monòleg del qual tothom parla. Pilar Rubio i Sara Carbonero han tingut l'oportunitat de visitar el monòleg més esperat de l'any, el de 'Martita de Graná', el qual s'ha celebrat a Madrid, al 'Teatro Capitol', i l'espectacle ha rebut a una gran quantitat de 'celebrities' i 'influencers'.

Pilar Rubio i Sara Carbonero unides per la cultura

La veritat és que Pilar Rubio i Sara Carbonero tenen moltes coses en comú. Totes dues són cares conegudes de la televisió espanyola, mares i estan casades amb futbolistes lligats al Reial Madrid. I, ara, sembla que també comparteixen aficions culturals, ja que les col·laboradores han deixat al descobert que tenen gustos molt semblants.

Així, hem pogut descobrir que Pilar i Sara han gaudit, acompanyades dels seus marits Sergio Ramos i Iker Casillas, d'una nit per la capital i han rigut a riallades gràcies al monòleg de 'Martita de Graná', que és una jove 'influencer' que ara mateix compta amb més d'un milió de seguidors. Encara que ja feia molt de temps que es dedicava a l'entreteniment a través dels seus vídeos, la jove va saltar a la fama pels seus divertidíssims vídeos durant el confinament.

'Martita de Graná' continua amb la seva gira respectant totes les mesures

Les seves aportacions són sobre assumptes de la vida quotidiana que pot patir i viure més d'una persona, com, per exemple: tècniques de lligar, consells per a amigues que acaben de patir una ruptura amorosa, i molt contingut més. La seva desimboltura i transparència ha fet que ara pugui estar vivint el seu propi somni: viatjar per Espanya dirigint la seva gira.

A més, l'andalusa és molt estimada a les xarxes socials per mostrar-se natural, com la vida mateixa, molt propera i amiga dels seus amics, fins i tot dels seus 'haters', en gran part dels seus vídeos rep comentaris d'afecte d'usuaris i fans, però així mateix de personatges molt coneguts, sobretot, del món de la comèdia.

Però la veritat és que famosos de tots els àmbits s'han sentit molt identificats amb ella, així que durant la seva gira li han donat suport a través d'Instagram. Aquest cop a Madrid, Pilar Rubio i Sara Carbonero han visitat a l'artista i, per descomptat, han volgut immortalitzar el moment en les seves respectives xarxes socials.

Les dues 'celebrities' han deixat constància a Instagram el seu suport a l'artista

Pilar Rubio és molt fan d'ella i ha estat més atrevida que Sara Carbonero, ja que ha aconseguit posar al costat a l'andalusa i deixar empremta en el seu perfil d'Instagram. «Estem esgotades. @martita_de_grana de donar-ho tot amb el seu meravellós monòleg i jo de riure. Insuperable, enhorabona, reina!», ha escrit la col·laboradora de 'El Hormiguero' deixant constància que tornaria a repetir mil vegades més.

D'altra banda, personalitats com a Anne Igartiburu i la seva íntima amiga Vania Millán s'han mort de l'enveja en veure la instantània que ha pujat Pilar, deixant així entreveure que havien perdut l'oportunitat d'acudir. «Dues grans juntes. 'Olé' i 'olé'», ha escrit la presentadora de 'Corazón', mentre que l'exparella de René Ramos vol saber tots els detalls: «Ostres! Ja ens explicaràs. A mi m'encanta Martita, no em puc riure més».

Per la seva banda Sara Carbonero, que ja està instal·lada a Madrid després del seu retorn de Porto, s'ha limitat a publicar un 'stories' en què deixa clar que la cultura, tot i la crisi sanitària que està travessant el país, és segura. I que, per descomptat, ella continuarà donant força a tots els artistes.