Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Isabel Pantoja tremola: els milions que Hisenda li reclama

Aquest és el recurs que ha optat el clan Pantoja per obtenir ingressos i així evitar quedar-se amb una mà al davant i una altra al darrere

De nou, el clan Pantoja s'ha apoderat dels platós de televisió, concretament dels de 'Mediaset Espanya', en les últimes setmanes, i és que segueixen venent les seves vides al millor postor, però sembla que els seus drames van en augment i, per descomptat, volen treure partit d'això.

Isabel Pantoja, Kiko Rivera, Isa Pantoja i Irene Rosales també segueixen pul·lulant per les revistes del cor mostrant les seves baralles, insults, infidelitats, depressions i altres misèries. Les exclusives són el seu 'modus vivendi', i ara el seu principal recurs per obtenir ingressos és matar-se entre ells i posar-se verds sense pietat.

L'últim recurs dels Pantoja: matar-se uns als altres

Tal com ha demostrat aquesta meravellosa família, un dels pocs recursos que els hi queden per obtenir ingressos és refugiar-se en el protagonisme absolut. Isa Pantoja es tanca a 'La Casa Fuerte 2' i anuncia el seu casament; Irene Rosales col·labora en programes; i Kiko Rivera es confessa drogoaddicte a 'Sálvame' i menysprea a la seva mateixa mare a 'Lecturas'.

En el cas de la 'tonadillera', avui dia, intervé a 'Idol Kids', un fet que li ha interessat estrepitosament, ja que la situació de pandèmia li impedeix realitzar gires que li reportarien suculents ingressos. Per tant, ara la Pantoja no està per rebutjar col·laboracions perquè necessita pagar un deute de prop d'uns 4 milions d'euros a Hisenda. Així, les propietats de la cantant estan en perill, ja que Hisenda podria quedar-se amb totes si Isabel no paga i, fins i tot, li podria arribar una sanció més grossa de l'esperada.

El deute de la 'tonadillera' ascendeix als 4 milions d'euros

De fet, en diversos programes s'ha arribat a exposar que la demolidora entrevista del seu fill per a la famosa revista i altres exclusives atorgades pel clan, són tot un teatre per aconseguir tapar el deute milionari. Però sembla que la tristesa d'Isabel Pantoja és veritable, encara que s'ha quedat al marge i no ha volgut entrar en la polèmica del seu fill gran.

Independentment del dolor que li han fet les acusacions i sospites del seu fill Kiko Rivera cap a la cantant, en les quals afirma que la seva mare l'ha enganyat i que es va quedar amb la meitat de la finca preferida de Paquirri amb males arts, Isabel almenys no hauria de preocupar-se per les intencions que té el seu fill de vendre Cantora.

Segons apunta 'elEconomista.es', en això són unànimes els advocats i assessors que van participar en el repartiment del llegat material del destre, entre 1984, data de la mort del torero, i 1987, quan es va signar per fi l'acord entre els hereus. Tot es va fer correctament i de manera neta.

Paquirri va deixar quatre finques, però sense especificar quines serien per als seus hereus. Una d'elles, 'El Garlochí' va ser venuda per pagar els impostos, i quan Isabel Pantoja va negociar per canviar el seu dret d'usufructuària de Cantora, per ser propietària del 52,6%, i el seu fill, del 47,4%, no hi va haver ningú en contra, ja que Kiko tenia tres anys.

A partir de llavors, ella va pagar la hipoteca que havia contret el seu marit sobre la propietat, també va pagar les despeses de manteniment i no hi havia cap benefici important perquè la finca no té cultius ni pastures. És pràcticament impossible que Kiko Rivera trobi un comprador per al seu 47 per cent. La finca està taxada en 4.728.000 euros i, per descomptat, ningú sensat voldria ser amo només de la meitat d'una propietat que està ocupada i només produeix despeses. A més, hauria de tenir també en compte que si la seva mare faltés, Isa Pantoja és també hereva d'aquesta part.

Les propietats d'Isabel, en perill per les sancions i interessos acumulats

La guinda d'aquest pastís és el gran deute que arrossega Isabel Pantoja, ja que la intèrpret té pendents les inspeccions dels anys 2009, 2010, 2011 i 2012. Així doncs, no només haurà d'abonar-les sinó que també a aquestes quantitats s'haurien d'afegir les sancions corresponents i els interessos, en total, el deute ascendiria a uns 4 milions d'euros.

El Tribunal Econòmic Administratiu (TEA), on ara hi són els tràmits del 'Pantoja-gate', emetrà aquesta demolidora sentència en uns mesos. Per tant, a Isabel Pantoja li queden com a patrimoni seu pis del carrer Ramón de Carranza a Sevilla, l'àtic de Fuengirola i la casa del Rocío, però ni venent totes aquestes propietats arribaria de cap manera a reunir aquesta enorme quantitat. Així, seguirà el clan Pantoja venent els seus drames per salvar a l'artista sevillana?