Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

El missatge de Kiko Rivera a una enfonsada Chabelita pels seus 25

El conegut Dj ha volgut felicitar a la seva germana pel seu aniversari

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera li ha escrit una emotiva felicitació a la seva germana Chabelita | Instagram @riverakiko

Ahir, 8 de novembre, Isa Pantoja va celebrar els seus 25 anys. Lluny de celebrar-ho a Cantora com és habitual, la jove ho ha fet a 'La casa fuerte', el 'reality' de Mediaset en què està participant junt amb Asraf després de diversos mesos allunyada del món de la televisió.

La filla d'Isabel Pantoja està participant en el concurs de Mediaset mentre la polèmica familiar per l'herència de Cantora entre la seva mare, Isabel Pantoja, i el seu germà, Kiko Rivera, és protagonista en la premsa rosa. Tot i estar aïllada, la jove és plenament conscient de què està succeint fora del 'reality', després que Jorge Javier li detallés amb pèls i senyals la mala relació que tenen mare i fill.

Sense dubte, un esdeveniment que està marcant l'aniversari d'Isa Pantoja, que està veient com la seva família s'enfonsa mentre ella està concursant en el conegut 'reality' de Mediaset.

La tendra felicitació de Kiko Rivera

Malgrat no poder veure les felicitacions que li estan arribant per part dels seus éssers estimats, el seu germà, Kiko Rivera, ha volgut felicitar-la en aquest dia tan especial. Deixant els mals rotllos viscuts en el passat a una banda, el conegut Dj li ha dedicat una publicació al seu compte d'Instagram.

«Moltes felicitats germana meva! Ja estàs feta tota una dona i això m'enorgulleix. Tant de bo pogués estar fent-te aquest petó, però espero que el sentis des de la distància. No ploris més i gaudeix del teu concurs amb el teu futur marit. Mai oblidis que t'estimo @isapantojam i que el teu germà sempre estarà aquí passi el que passi», ha escrit Rivera.

Kiko Rivera ha acompanyat aquesta bonica felicitació amb una fotografia de tots dos fent-se un petó en una de les seves intervencions televisives.

Una bonica relació, que no té res a veure amb la d'abans

Sembla que el temps ha volgut donar la raó a la filla petita d'Isabel Pantoja. Després de protagonitzar diverses portades i entrevistes en què parlava sobre el que suposa ser filla d'Isabel Pantoja, ara és el seu germà el que ha carregat contra la seva mare donant-li la raó a la seva germana, qui mai s'havia sentit ni estimada ni recolzada per la resta de la família Pantoja.

La relació actual entre el Dj i la seva germana és molt diferent de la de fa uns anys, ja que Kiko Rivera va arribar a parlar molt malament de la seva germana públicament, assegurant que no volia reprendre la relació després que Chabelita assegurés públicament que ella concedia entrevistes, però que almenys «no tenia cap vici o problemes amb la justícia».

Sense dubte, les declaracions van ofendre molt Kiko Rivera; tant, que fins i tot va dir que era una «pocavergonya» i que per a ell «ja s'havia acabat totalment».

Sembla, però, que l'artista ha volgut deixar enrere els problemes que tenia amb la seva germana i no ha dubtat a felicita-la pel seu aniversari en aquest dia tan especial per a ella, a més de donar-li suport en el concurs, com ja ho han fet Irene Rosales o Anabel Pantoja.