La cantant Edurne amb un vestit de color vermell i blanc, somrient com a jurat de 'Idol Kids España'

La primera foto d'Edurne lluint embaràs que enamora a tothom

Ha publicat la imatge a les xarxes socials

Fa uns dies que la cantant Edurne i el porter del Manchester United David de Gea van donar a conèixer que seran pares per primera vegada. Avui tornen a ser notícia perquè l'artista ha compartit al seu compte d'Instagram la seva primera fotografia lluint panxeta. Una fotografia que, a més, ha utilitzat per felicitar a David pels seus trenta anys.

La primera foto d'Edurne embarassada

Ja fa deu anys que la parella està junta, i ara estan passant per la seva etapa més feliç. L'artista, que ja està en la setmana 22 de gestació, ja llueix panxeta. I precisament s'ha fet pública la primera fotografia que mostra la cantant embarassada. Ella mateixa ha publicat la imatge al seu compte d'Instagram per felicitar David de Gea pel seu aniversari. Es tracta d'una imatge en blanc i negre en què apareixen agafats de les mans i besant-se.

Edurne ha acompanyat la imatge amb el següent missatge: «Happy birthday futur pare! Feliç de compartir amb tu el millor regal del món!! T'estimo!! #FelizCumple #FuturosPapis #Familia # 22 semanas #Feliz».

 

La resposta de David de Gea

El porter del Manchester United, que ha complert trenta anys, no ha dubtat a contestar ràpidament la felicitació de la seva parella. Així, li ha respost amb un missatge molt bonic: «El meu millor regal ets tu. Us estimo».

D'aquesta manera, ha agraït a Edurne el detall i que porti aquest nadó al món. Un aniversari que, de la mateixa manera, ha estat fantàstic en l'àmbit professional per a ell, ja que ha aconseguit un important triomf amb el seu equip davant l'Everton.

Felicitacions a Edurne i De Gea

Arran de la publicació de la cantant, són molts els fans incondicionals d'ella i del futbolista que han volgut felicitar-los i, en concret, a ell. No obstant això, també nombrosos amics i coneguts de la parella han volgut dedicar-los unes paraules.

Així, per exemple, l'artista Barei els ha dit: «Quina alegria tan gran! Enhorabona, parella!». Mentrestant, la dissenyadora Maya Hansen els ha dedicat aquestes paraules: «Enhorabona, Edurne i futura família». Missatges d'enhorabona als que també s'han sumat els de Kira Miró, Ana Fernández, Tamara Gorro, Eva Isanta o els del jugador Kun Agüero, entre d'altres.

Moment immillorable per a la parella

Com hem esmentat, Edurne i David de Gea estan vivint un moment pletòric de felicitat. I no només perquè seran pares, sinó perquè en l'àmbit professional també els hi va molt bé.

Ell viu una etapa molt positiva amb el Manchester United i amb la selecció espanyola. I ella, per la seva banda, està treballant com a jurat a 'Idol Kids'. Això sense passar per alt que en uns dies, concretament el 13 de novembre, viurà un moment especial. En concret, publicarà la nadala 'Siempre es Navidad junto a ti', una cançó inèdita amb la qual espera triomfar en aquestes festes nadalenques tan diferents, a causa de la Covid-19

Edurne en una de les gravacions de 'Disney Jam Fam'
Edurne publicarà una nadala | Instagram

Està clar que la parella està molt feliç esperant l'arribada del nadó. Un nadó que, de moment, es desconeix si és nen o nena. Caldrà esperar per sortir de dubtes.