Pilar Vidal en un plató de televisió

Pilar Vidal destapa el que tothom calla sobre Fidel Albiac i rep un insult

Pilar Vidal està cansada que es fiquin amb ella

Pilar Vidal no està disposada que la continuïn atacant públicament. Després de mostrar el seu suport a Rociíto i al seu marit, la periodista ha rebut insults durs per part d'una de les enemigues del matrimoni.

Diumenge passat, 10 de juliol, el plató de Viva la vida va saltar pels aires. Després de l'emissió del nou episodi d'En el nombre de Rocío, Raquel Mosquera va tornar a aquest programa amb la pistola carregada.

Després que la protagonista d'aquesta sèrie documental assegurés al Deluxe que la seva rival no està bé, psicològicament parlant, la perruquera ha decidit atacar durament Rociíto.

A través de les seves xarxes socials, la televisiva li ha dedicat a Carrasco alguns adjectius com ara «ximple», «curteta», «mala persona» o «pallassa».

Això es va produir després que, suposadament, la defensada de Pilar Vidal insinués que Mosquera havia exercit la prostitució a Alemanya. Insinuació que mai no va tenir lloc.

En començar l'emissió, la presentadora del format va confessar a la seva convidada que l'havia sorprès que arribés a l'insult. «Arriba un moment en què ja explotes. Jo l'únic que he fet és defensar-me», va assegurar Raquel, deixant clar que no es penedeix de res.

«Jo no necessito amiguis. Les persones que surten i diuen les coses de cor com a professionals com Marisa o Raquel són…».

Probablement, però, el moment de més tensió es va viure quan Pilar Vidal va decidir no callar més i va optar per plantar cara a la perruquera.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Critiquen Pilar Vidal per haver triat un bàndol en la guerra entre Rocío Carrasco i Raquel Mosquera. | CatalunyaDiari

Pilar Vidal no està disposada que l'insultin

Pilar Vidal té molt clar que ni Raquel Mosquera ni ningú no posarà en dubte la seva professionalitat. Durant la intervenció de la vídua de Pedro Carrasco, la periodista no va tenir cap problema a atacar durament la convidada.

«Cal parar els peus a Raquel. No consenteixo que posi en dubte la meva professionalitat», va assegurar, molt molesta amb allò que ha passat els darrers dies. «És que els estàs atacant directament, Raquel», va apuntar tot seguit Emma García.

«No ho consentiré més. Jo a tu et respecto com a personatge. Ubica't. Tu ets aquí per ser l'ex de Pedro. Jo sóc periodista des de fa 30 anys i quan vulguis et passo el meu currículum. Deixa de dir-me amiga".

Lluny d'acabar la disputa, Pilar Vidal va voler fer públic el cop baix que havia rebut per part de la perruquera. Pel que sembla, Raquel va donar like a un tuit en què comparaven la comunicadora amb la porqueta Peggy.

«T'has burlat del pitjor. Tu que demanes respecte i tots t'hem respectat en la malaltia. Busca alguna vegada que jo hagi fet broma o m'hagi burlat quan tu hagis estat malalta. Tu t'atreveixes a burlar-te de la gent amb sobrepès? Creus que jo sc Peggy? Tu t'has vist?».

Malgrat que va intentar justificar-se, dient que ella no havia estat l'autora d'aquesta publicació, tot el plató de Viva la vida es va posar en la seva contra. «Em sembla lletgíssim sincerament», va assegurar la presentadora.

«És un cop molt baix, Raquel. Després no demanis respecte», va sentenciar Pilar. «Molt bé, és la teva opinió. D'aquests he rebut jo un munt», va intentar justificar-se novament la convidada.

Per la seva banda, Marisa Martín Blázquez va voler reprendre el tema de la discussió. La companya de Pilar Vidal va recriminar a Mosquera que qüestionés la professionalitat, tant d'ella com de la resta dels companys.

«M'agrada ser justa, crec que no li hauries d'haver dit a la Pilar i a la resta de companys que són millors o pitjors periodistes, perquè tampoc em fas un favor amb això. Tots exercim des de la llibertat la nostra professió i cadascú tenim les nostres informacions i opinions».