María Patiño

El tràgic missatge de Jorge Javier en directe que enfonsa María Patiño

Jorge javier Vázquez ha explicat el que molts temien sentir

Jorge Javier Vázquez és un dels pilars a la programació de Telecinco. És el presentador estrella de la cadena i el que directa o indirectament té relació amb tot el que passa a Telecinco.

Després de l'etapa de crisi profunda que va viure Telecinco a finals de l'any passat i a principis de l'actual, a Jorge Javier el van 'cridar a files'. És una manera de dir que, igual que els altres capdavanters de la cadena, se'ls va demanar una implicació total per remuntar les dades d'audiència.

Així doncs, menys teatre, menys polèmiques i picabaralles internes i més remar perquè l'audiència no marxi de la cadena. Calia posar tota la carn a la graella i és cert que des de llavors fins ara, així s'ha fet.

Muntatge de María Patiño i Jorge Javier
María Patiño ha viscut una situació complicada en directe, amb Jorge al telèfon | Telecinco

Antena 3 ha aconseguit vèncer Telecinco per primera vegada a la història amb les dades de temporada a la mà. Antena 3 ha aconseguit un share del 14%, mentre que Telecinco s'ha quedat en el 13,2%, malgrat que el daltabaix es preveia molt més gran.

Jorge Javier es va posar les piles al capdavant de Supervivientes i va tornar a agafar les regnes de Sálvame, centrant els seus esforços a la televisió, més que al teatre o a altres activitats.

Tampoc no s'han donat vacances tan llargues al personal aquest 2022. Així doncs, a mitjans de juliol continuen treballant els presentadors titulars dels programes, sense parada estiuenca.

Tot i això, Jorge Javier acaba de veure's obligat a prendre una decisió força dolorosa, amb la conseqüent desesperació de María Patiño

Jorge Javier Vázquez truca en directe per comunicar la pitjor notícia

Jorge Javier Vázquez va tenir un episodi de còvid durant aquesta setena onada que està arrasant a Espanya. Això el va deixar fora de joc durant una setmana, tal com ha passat també amb altres cares conegudes com Ion Aramendi o Carlos Sobera.

Aquesta setmana ja s'havia reincorporat al seu lloc de treball, però les coses han anat a pitjor i ahir entrava a Sálvame per telèfon per comunicar una mala notícia.

María Patiño estava presentant l'espai quan Jorge Javier li va comunicar que hauria d'estar de baixa «quinze dies com a mínim».

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez, fora del treball per problemes de salut | TELECINCO

«Ui, quina veu», li deixava anar una preocupada María, en sentir-lo a l'altra banda del telèfon. «He anat a l'especialista, tinc una veu tremenda, que no m'acabo de recuperar i hauré d'estar com a mínim fora dues setmanes. Tinc una laringitis aguda postcovid que m'impedeix parlar i, per descomptat, treballar», afirmava el presentador.

«No se'm veurà durant dues setmanes, estaré totalment reclòs i amb repòs absolut de la veu. Ja els últims programes em costava fer-los i he hagut de parar inevitablement. Jo estic perfectament, però una de les seqüeles és la gola, la veu, i no em recupero, és únicament paciència, paciència i paciència.

María quedava consternada davant les notícies i únicament encertava a dir-li a Jorge que «ja saps que el quiosquet te'l cuidarem».

«Sí, sí, ja veig que el teniu una mica revolucionat», li deia ell al que Patiño es queixava, «ja saps que a mi no em fan tant de cas com a tu, però jo ho intentaré».

Estarà Jorge Javier a la final de Supervivientes?

El gran debat se centra ara en la gran final de Supervivientes , que previsiblement serà a finals d'aquest mes. Rafa Mora, també pendent de les paraules inesperades de Vázquez, li preguntava respecte a aquesta qüestió. María Patiño ja se n'havia acomiadat fins al setembre, recomanant-li que es recuperés bé i que després s'agafés ja les vacances d'agost.

«Jo espero que sí que pugui ser-hi, a la final de Supervivientes , però de moment no pot avançar absolutament res. Volia entrar ara per tallar tota mena de comunicació amb l'exterior i deixar clar què em passa»

Hi ha qui ja veu en aquest moviment una excusa de Jorge Javier per no ser a la final amb Olga Moreno. Com a guanyadora de la passada edició, haurà de fer entrega del premi a qui guanyi aquest any, amb Jorge Javier com a testimoni.