Pipi Estrada demana perdó a 'Sálvame'

El periodista ha agraït al programa el tracte oferit a Miriam Sánchez i ha demanat perdó pels múltiples conflictes que ha mantingut amb 'Sálvame'
Pipi Estrada s'ha fet dues operacions estètiques | ABC

 

Míriam Sánchez, ex de Pipi Estrada, fa un temps que està desapareguda dels programes de televisió del cor en què solia col·laborar, i no se sabia res d’ella fins ara, que ha tornat a esdevenir d’actualitat recentment a causa d’un radical canvi d’imatge que ella mateixa ha mostrat als seus seguidors mitjançant les xarxes socials. És per aquest motiu que el programa ‘Sálvame’ ha volgut contactar amb ella sense èxit de moment, així que la conductora del programa, Carlota Corredera, decidia enviar-li un missatge afectuós a Miriam Sánchez convidant-la a parlar amb ells si algun dia es decidia a fer-ho.

 

El canvi físic de Miriam Sánchez ha estat espectacular | CatalunyaDiari.cat

 

Pipi Estrada agraeix a 'Sálvame' el tracte a Miriam Sánchez

Per la seva banda, l’ex de Miriam Sánchez, Pipi Estrada, ha reaccionat a les paraules de ‘Sálvame’ agraint-los el tracte que estan oferint a Miriam Sánchez, enterrant així els antics conflictes que el periodista esportiu ha mantingut amb el programa durant molt de temps.

 

«Moltes gràcies a ‘Sálvame’ pel tracte tan humà i tan proper que esteu tenint amb Míriam, una dona meravellosa», escrivia Estrada a la seva compta de Twitter, disculpant-se de les batalles que ha mantingut amb el programa de la següent manera: «En els moments de dificultat es valora molt més l’afecte. Jo he estat molt àcid amb vosaltres, la vida té moments per tot i per tots. Perdó!».

D’aquesta manera, Pipi Estrada deixava de banda el passat amb el programa i aconseguia fer les paus amb 'Sálvame', amb qui va col·laborar durant l’any 2009.

 

També et pot interessar...