Primer pla de Pipi Estrada, molt seriós a 'Sálvame'

Pipi Estrada explica què passarà amb la filla en conèixer l'estat de Miriam Sánchez

Miriam, de 16 anys, es quedarà a càrrec del pare

Pipi Estrada ha confirmat la pitjor notícia sobre la seva ex, Miriam Sánchez. I és que l'actriu i excol·laboradora de Telecinco ha estat hospitalitzada i es troba en coma induït.

«Vaig saber ahir a la nit que havia estat ingressada ahir al matí. Li han provocat un coma induït per tenir proves neurològiques», explicava Estrada als seus companys.

Primer pla de Miriam Sánchez de jove, somrient a la càmera
Miriam Sánchez hauria ingressat per decisió pròpia al centre | GTRES

No obstant això, la preocupació més gran per a Pipi actualment és la filla que tenen en comú, Miriam, de 16 anys. En nombroses ocasions, el tertulià ha presumit de la gran relació que manté amb la jove i ara ha explicat què passarà amb ella mentre la seva mare romangui ingressada.

«Cada dia més semblant a la seva mare», comentava fa poc sobre l'aspecte de la nena, a qui intenten protegir del focus mediàtic. De fet, gairebé no hi ha imatges, excepte alguna que ha publicat el mateix Estrada a les seves xarxes socials.

Pipi Estrada dona l'última hora sobre la seva ex, Miriam Sánchez

Ara que Miriam Sánchez travessa un dels seus pitjors moments, el col·laborador no ha dubtat a bolcar-s'hi completament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Així, explicava al programa 'Fiesta' la decisió que ha pres amb la seva filla, que de moment estarà al seu càrrec. «Hi serem per donar prou força a la meva filla. Que pugui tirar endavant, és una gran mare, una gran persona i es mereix tot el millor», ha promès en ple directe.

Mentre que, per la seva banda, l'estat de Miriam és força delicat i continua en observació. Era la seva pròpia filla la que advertia Pipi que alguna cosa no anava bé després de sopar amb la seva mare la nit anterior a l'ingrés.

Pipi Estrada al plato de 'Pesadilla en el Paraíso' serio
Pipi Estrada fa l'última hora sobre la mare de la seva filla | Mediaset

«La meva filla va sopar amb ella el dia anterior i em va trucar. Em va dir: 'Papi, no sé què li passa a la meva mare, em diu coses rares», ha revelat el col·laborador.

«Li vaig dir que tingués paciència. La meva filla em va dir que no podia més i va venir a casa i la va deixar aquí. L'endemà, de manera voluntària ingressa», ha confirmat.