Gerard Piqué

Piqué destrossat: Shakira s'emporta els seus fills fora de Catalunya ( i és definitiu)

L'acord entre Gerard Piqué i Shakira es va produir després de dotze hores de negociacions

Semblava que seria impossible, però finalment s'ha produït. Tot just ahir anunciàvem la notícia que Gerard Piqué i Shakira tenien previst reunir-se per arribar a un acord definitiu respecte a on viurien Milan i Sasha, els fills petits de la cantant i el futbolista. Doncs, finalment, la ja exparella ha arribat a un enteniment i aquí us ho expliquem tot.

Aquest cap de setmana, el programa Socialité, presentat per la periodista María Patiño, anunciava una exclusiva, una notícia bomba: Gerard Piqué i Shakira es podrien reunir aquest dilluns per arribar a un acord definitiu. Segons va anunciar el programa, aquest cara a cara tan esperat tindria lloc ahir i, finalment, així va ser.

L'objectiu principal d'aquesta reunió, era el d'arribar a un acord, d'una vegada per totes, pel que fa al lloc de residència dels seus fills. Com tothom sap, Shakira volia marxar de Barcelona amb els nens cap a Miami, però el contracte del culer amb el Futbol Club Barcelona (FCB) no ho feia possible.

Ara que Piqué ha dit adeu al club això ha canviat, ja que, laboralment parlant, no hi hauria un contracte que retingués al català a Catalunya. Per aquest motiu, s'ha arribat a  un pacte definitiu entre ambdós progenitors. Dotze hores de negociacions van fer possible que el català i la colombiana es posessin d'acord.

Shakira amb Milan i Sasha
Shakira amb Milan i Sasha. | EP

Shakira marxa amb els petits a Miami

La separació entre la parella ha tingut molta repercussió, ja que es tracta de dues persones molt conegudes internacionalment. Malauradament, qui s'emporta la pitjor part de tot això són els menors d'edat que tenen a càrrec i, com és normal, la principal finalitat de Piqué i Shakira és el benestar dels seus fills. 

Tal com publica El Periódico i La Vanguardia, la principal preocupació de la cantant i l'esportista ha quedat resolta, ja que el blaugrana ha decidit cedir a la petició de Shakira. D'aquesta manera, la de Barranquilla anirà a viure a Miami amb Milan i Sasha, de 9 i 7 anys. Això sí, segons informen, ho farà un cop hagin passat les festes de Nadal.

L'esperada trobada va tenir lloc al domicili familiar d'Esplugues i tots dos, en presència dels seus respectius advocats, es van reunir a l'habitatge fins passada la mitjanit. Shakira té gran part dels seus compromisos professionals a la ciutat situada a Florida. És per això que ha decidit emportar-se els petits cap allà.