YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Pirategen la Wikipedia d'Elionor i li assignen una nova afició

Es podia llegir la nova afició sota la descripció de la princesa

Princesa Elionor
Elionor ha estat notícia per una modificació al seu perfil de la Wikipedia | GTRES

La Casa Reial sempre és notícia per alguna cosa o altra, però aquesta vegada no ha estat per un descuit o una novetat, sinó per un nou detall en la vida de la princesa que va sortir a la llum dilluns. I és que la Wikipedia, l'enciclopèdia digital de referència feta pels mateixos usuaris, adjudica a l'hereva una professió d'allò més curiosa.

La pàgina Wiquipedia no és coneguda precisament per ser una font d'alta fiabilitat, per això sembla que la nova 'professió' de la princesa, la qual no té edat per treballar, no és més que una broma d'un internauta. Així doncs, qui entrés al perfil d'Elionor el dilluns podia llegir «Jugadora professional de League of Legends», tot just després de la seva descripció. Una informació que han revelat alguns mitjans, entre ells 'As', el qual va capturar el moment.

Pirateig Elionor
La nova professió apareixia sota la descripció de la princesa | Wikipedia

 

Tot i no ser ofensiu, ja que només se li havia assignat una novetat al currículum, el pirateig va estar durant hores a la vista de tothom. Afortunadament per la princesa, però, la descripció ja ha estat modificada i el comentari, que s'ha de dir que era graciós, eliminat. Alguns usuaris han aprofitat per fer broma, i és que l'agenda de la princesa és d'allò més completa, entre els actes oficials i els estudis. Cal recordar que el 'League of Legends', també conegut com 'LOL', és un dels jocs en línia amb més públic arreu del món, el 2019 es preveu que hi van jugar més de 110 milions de persones arreu del món.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari