Antonio David Flores, Rocío Carrasco i Rocío Jurado posant amb motiu del naixement de Rocío Flores el 1998

El pla ocult d'Antonio David: què va fer per atemorir Rocío Jurado

L'exguàrdia civil va robar joies de La Moraleja i va demanar la custòdia dels nens des del primer moment amb la intenció de guanyar diners amb la pensió alimentària

La història d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco segueix en el punt de mira amb la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Carrasco, ha volgut destacar en tot moment que Antonio David era capaç de pressionar a la seva mare, Rocío Jurado. De fet, la cantant mai va tenir el valor de dir-li res a l'exguàrdia civil i fins i tot va arribar a oferir-li casa seva durant una temporada.

Tot i això, Ortega Cano va ser capaç de plantar-li cara i dir-li que marxés de casa. Així doncs, Antonio David va aprofitar l'ocasió per deixar-se fotografiar i manifestar que l'havien fet fora de casa. 

Antonio David Flores va robar joies de La Moraleja 

En capítols anteriors de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', s'ha assegurat que Antonio David havia amenaçat a la seva sogra en més d'una ocasió. «Tu calles, Rocío Jurado. Tu no saps qui és Antonio David Flores», eren les paraules amb què, segons Rociíto, el seu ex va aconseguir callar la seva mare i va impedir que li plantés cara. 

És més, l'exguàrdia civil va cometre un robatori a la casa de La Moraleja. «Tenia una caixa forta, amb joies i coses de valor. Va emportar-se-la. Hi havia joies i un anell que em va regalar el meu padrí i que la meva mare va guardar-me fins que vaig ser major d'edat. Rellotges meus, de Cartier, documents, papers... Les meves cartes de quan jo era adolescent», ha denunciat Rocío sobre les pertinences que va robar-li Antonio David.

Malgrat això, Carrasco no va denunciar-ho en el seu moment perquè no volia problemes amb el pare dels seus fills. «Mai l'hi he dit a ningú, ni tan sols vaig prestar-li atenció o vaig denunciar-ho a la policia. Vaig anar a agafar les meves coses, a obrir la caixa forta, i vaig veure que no hi eren». No obstant això, Antonio David s'ha pres aquestes acusacions amb humor i assegura que «m'he quedat amb tot, amb obres d'art... amb els cotxes, amb tot», ha dit amb un to irònic.

Rocío Carrasco volia una separació de mutu acord

«Jo no volia dir res, perquè no volia perjudicar la situació. En aquests vint anys, no s'ha publicat cap titular en què parli malament d'ell. I ho he fet per ells, pels meus fills, perquè el dia de demà no puguin tirar-me res en cara», explica Rociíto. D'altra banda, Carrasco reconeix que en aquest aspecte, pot ser que hagi sobreprotegit als seus fills, tot i que «també és veritat que tot el que he fet se m'ha girat en contra».

«Mai els he fet res, i vull pensar que amb la meva actitud han patit una mica menys. Sobretot, en aquesta etapa que són molt vulnerables. El més important era que tinguessin al seu pare, pretenia que la meva separació fos modèlica, de respecte mutu, en tots els sentits, com va ser la dels meus pares».

Amb aquesta intenció, Rociíto ha revelat que va trigar més del compte en presentar la demanda del divorci, de manera que Antonio David va avançar-se.

«Em vaig confiar i vaig esperar a posar la demanda de separació, però se'm va avançar i va presentar-la ell. Va especificar que volia el domicili conjugal i la custòdia dels nens. Va saber treure profit de la situació des del primer moment. Va demanar una pensió alimentària elevadíssima. En canvi, jo vaig voler renunciar a la pensió alimentària dels nens, perquè no volia que em donessin res», assegura Carrasco en la sèria documental.