Pluja de crítiques a Carlota Corredera per la seva última foto

La presentadora de 'Sálvame' està sent qüestionada pels seus seguidors

Carlota Corredera a 'Sálvame'
Carlota Corredera està sent molt criticada | Telecinco

Ja fa uns dies que Carlota Corredera és notícia pel seu canvi físic. La periodista gallega ha comunicat a través de les seves xarxes socials que s'ha fet un retoc a la cara. Ella mateixa ha confirmat que està encantada amb l'operació, que li ha arreglat la dentadura.

És per aquest motiu que Carlota Corredera no ha anat a treballar a 'Sálvame'. Abans d'estrenar la seva nova dentadura, la presentadora haurà de fer repòs durant uns dies, de manera que li serà difícil presentar el programa de Telecinco.

Ara bé, la periodista no esperava veure com els seus seguidors de les xarxes socials l'han criticat com mai havien fet. Està clar que Twitter, Instagram o Facebook són eines molt perilloses per als famosos, que ja saben que poden ser qüestionats per milers d'usuaris. I tot això per la publicació que ha fet Corredera al seu compte oficial d'Instagram; ha publicat una fotografia on apareix ella en barnús i llueix la seva nova dentadura. 

Múltiples crítiques a Carlota Corredera

Molts seguidors han comentat dient que la imatge ha estat editada amb Photoshop. Els fans de la periodista s'han enfadat molt, ja que Carlota sempre s'havia mostrat molt natural. És evident que la fotografia ha estat editada, o almenys té algun filtre. Els seus fans creuen que la periodista gallega s'ha venut igual que moltes 'influencers', que ja només publiquen imatges amb desenes de filtres.

És la primera vegada que els usuaris han atacat a Carlota Corredera per això, ja que la presentadora no acostuma a publicar aquesta classe de contingut. «Gràcies per aquest fotó en barnús i per tota la sessió. Per moltes més jornades de treball junts, amb el millor equip», ha redactat Carlota Corredera en la imatge. 

Malgrat aquestes paraules, els seguidors de la presentadora de 'Sálvame' han saltat. «Tot Photoshop», «Els retocs fan miracles», «El Photoshop fa meravelles», o «Quins retocs hi ha a la fotografia», són alguns dels comentaris que ha rebut la periodista.

Com és habitual en aquest tipus de situacions, Carlota Corredera no ha volgut respondre. Malgrat que ha estat criticada, molts dels seus fans han volgut elogiar el gran pas que ha fet la presentadora per lluir la seva nova i impecable dentadura.

Aquest no és el primer canvi físic que s'ha fet Carlota Corredera en els darrers anys, ja que la presentadora va aconseguir aprimar-se més de 20 quilos. De la mateixa manera, s'ha armat de valor per modificar la seva nova dentadura, i a més mostrar-la sense cap mena de prejudici en les seves xarxes socials. 

L'important és que Carlota està molt satisfeta amb aquest retoc que podrà lluir-lo més endavant a 'Sálvame'. La mala sort és que la presentadora cada vegada té menys protagonisme en el programa, de manera que no se la podrà veure tan habitualment com abans.


Comentaris

envia el comentari