El poble VIP secret d'Espanya: Julio Iglesias i Naomi Campbell (entre altres) hi passen dies

Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Julio Iglesias, Alejandro Sanz, Kylie Minogue o Fernando Verdasco són alguns dels personatges que visiten aquesta particular localitat

Julio Iglesias en un photocall de la discogràfica SONY
Julio Iglesias és un dels molts famosos que acudeixen a aquest lloc. | GTRES

Molts famosos han trobat a Espanya un lloc on refugiar-se lluny de les indiscretes mirades. Cantants, esportistes d'elit, models i personalitats de tots els països del món peregrinen cada any a l'Albir, una petita localitat situada a Altea (Alacant), concretament a SHA Wellness. «La privacitat és una màxima en la nostra marca! Resulta meravellós observar com fins a les més destacades personalitats, famílies reials o caps d'estat se senten aquí tan relaxats i segurs que s'obliden de la seguretat o els protocols i acaben gaudint de totes les instal·lacions amb el seu barnús com qualsevol hoste. Més d'un ens ha manifestat la seva sorpresa en comprovar que, durant una setmana d'estada a les nostres instal·lacions, ningú els ha demanat una foto o un autògraf», assegurava Alejandro Bataller, vicepresident de SHA Wellness.

Entre els seus clientes més cèlebres es troben Barbra Streisand i Donna Karan, qui, segons ha explicat el mateix Bataller en una entrevista per a 'El Mundo', «ens van visitar fa uns anys. Com volien passar totalment desapercebudes, ens van pregar mantenir la màxima discreció i rebre tots els àpats, els tractaments, etc. a la seva suite. No obstant això, el segon dia d'estar aquí, es van sentir tan còmodes en aquest ambient de respecte a la privacitat dels nostres hostes, que van decidir fer tots els seus àpats al restaurant i es passejaven per les instal·lacions amb total tranquil·litat».

No obstant això, la llista de personalitats que van a l'hotel no es queda aquí. Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Julio Iglesias, Alejandro Sanz, Kylie Minogue o Fernando Verdasco són alguns dels famosos que han decidit allotjar-se entre les parets de SHA Wellness. Tal com comenta el vicepresident, els clients d'aquest nou concepte d'hotel busquen «adoptar nous hàbits que els permetin gaudir de la vida amb més plenitud, sense importar el programa de salut elegit; encara que això també és important. Els programes més demandats són Pes Òptim, Detox i Envelliment Saludable».

Una estada apta a poques butxaques

Malgrat que són molts els famosos que van a aquest lloc, la veritat és que dormir en aquest SHA Wellness no està a l'abast de qualsevol. «El cost dependria de la categoria d'allotjament i el programa de salut que seleccionem, però rondaria els 5.500 euros setmanals», confessa Bataller. Si la teva butxaca no està a l'abast d'aquest malbaratament de diners, tranquil, perquè Bataller confessa com pots emular l'estil de vida SHA.

«És més senzill del que sembla —assegura Bataller. Al final, es tracta de fer eleccions saludables allà on ens trobem. Tot canvi comença per adoptar una nutrició conscient, és a dir, consumir aliments nutritius, ecològics i de proximitat i eliminar els que afecten el nostre organisme. És a dir, reduir el consum de carn i augmentar el de fruites, verdures i llegums. El famós 'plat saludable de Harvard' és una de les nostres principals referències nutricionals». De moment, i després de 12 anys oberts, aquest fantàstic hotel ja ha millorat la vida de més de 60.000 persones de tot el món.


Comentaris

envia el comentari