Primer pla d'Olga Moreno somrient.

Polèmic gest d'Olga Moreno amb Shakira: «Les dones facturen!»

Olga Moreno té moltes coses en comú amb la cantant

Olga Moreno per fi ha pres una important decisió i ha revelat què és el que l'uneix a Shakira. I és que no hi ha cap mena de dubte que totes dues han hagut de passar per situacions semblants.

La BZRP Music Sessions #53 no ha deixat indiferent ningú. L'11 de gener passat, aquesta coneguda cantant colombiana i el productor del moment han deixat el món sencer sense paraules després d'estrenar la seva nova i polèmica col·laboració musical.

Foto d'Olga Moreno caminant pel carrer seriosa.
Olga Moreno ha decidit que no s'amagarà més. | Europa Press
 

La de Barranquilla va tornar a carregar contra el pare dels seus fills amb frases tan lapidàries com «vas canviar un Ferrari per un Twingo, vas canviar un Rolex per un Casio» o «em vas deixar de veïna la sogra, amb la premsa a la porta i el deute a Hisenda».

Com era evident, aquest nou hit no va passar desapercebut per a ningú. I és que no només ha aconseguit superar els 50 milions de reproduccions en les primeres 24 hores, sinó que, a més, diverses cares conegudes s'han volgut pronunciar sobre això.

Però, sens dubte, unes de les reaccions que ha generat més polèmica ha estat la d'Olga Moreno. Després de tots conflictes que ha protagonitzat en els últims dies, la guanyadora de Supervivientes 2021 no ha tingut cap problema a l'hora de revelar a través de les xarxes socials tot el que té en comú amb Shakira.

Olga Moreno revela el que l'uneix a la cantant

Olga Moreno no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de revelar tot allò que l'uneix a la cantant del moment. I és que, si ens hi fixem bé, les vides sentimentals d'aquestes dues dones són força similars.

A finals del 2021, diversos mitjans de comunicació es van fer ressò d'una notícia inesperada. Després de més de 20 anys de relació, Antonio David Flores i l'empresària van anunciar la seva separació.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores.
Olga Moreno es va separar del seu exmarit en assabentar-se de la seva nova relació sentimental. | CatalunyaDiari
 

I encara que en un principi no es van saber tots els detalls que s'amagaven darrere d'aquesta decisió, al cap de pocs dies va sortir a la llum el detonant d'aquesta ruptura.

I és que, pel que sembla, l'exguàrdia civil havia començat una nova història d'amor amb Marta Riesco quan encara compartia sostre amb Olga Moreno. Una història molt similar a la de Shakira i Piqué.

Ara un usuari de Twitter ha compartit un vídeo molt revelador. L'empresària sevillana hi apareix amb dues de les seves amigues ballant al ritme d'aquesta polèmica cançó.

Però allò que veritablement ha deixat sense paraules els usuaris d'aquesta xarxa social ha estat la frase que la televisiva ha volgut destacar de la BZRP Music Sessions #53: «Les dones ja no ploren, les dones facturen».

I les reaccions no han trigat a arribar. Molts internautes han assegurat que aquest gest d'Olga Moreno és tota una declaració d'intencions.

«Olga envia un dard enverinat a Marta... M'alegro que es comporti com un ésser humà, que faltava poc perquè la canonitzessin. En aquest joc d'indirectes hi participen tots», ha assegurat una de les usuàries d'aquesta xarxa social.

Altres, en canvi, han optat per defensar Olga Moreno. I és que diverses persones consideren que l'únic que està fent l'ex d'Antonio David és divertir-se amb les seves amigues.

Primer pla d'Olga Moreno somrient.
Diversos usuaris de Twitter han defensat Olga Moreno. | EUROPA PRESS
 

«Si el món sencer està parlant d'això, per què no pot Olga fer servir la seva cançó com ho està fent tothom i per què ha de ser per a Marta? Olga no es pot divertir… Mare meva, tot ho miren amb lupa, pobra dona…».

I encara que molts han assegurat que ja era hora que «les dones facturessin», han aprofitat l'ocasió per posicionar-se en contra de la guanyadora de Supervivientes 2021. «Des de la meva humil opinió, he d'enviar tot el meu suport a Rocío Flores, crec que s'ho mereix».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp