Cristiano Ronaldo

El sorprenent nou negoci que Cristiano Ronaldo ha obert a Catalunya

El futbolista té diverses empreses

Cristiano Ronaldo és un gran futbolista, però també es desenvolupa molt bé en el món dels negocis. Fa anys que el portuguès compagina la seva carrera esportiva amb diverses empreses relacionades amb hotels, gimnasos, línies de moda, perfums, entre moltes altres més. 

Un dels negocis que més està potenciant últimament el xicot de Georgina Rodríguez és una clínica d'implants capil·lars. Aquesta és Insparaya i, segons sembla, el negoci no li està anat gens malament. Ara, tal com informa Esport 3, Cristiano Ronaldo vol portar-lo a Catalunya. Més concretament a la ciutat de Barcelona

Es tracta d'un grup clínic, el qual es dedica exclusivament al diagnòstic, tractament i investigació sobre l'alopècia. El seu nom és Insparya i compta amb clíniques a Portugal, Espanya i a Itàlia. Tal com diuen al seu portal web, «és la combinació perfecta entre l'especialització adquirida i una fort aposta per la innovació tecnològica».

Nou negoci a la ciutat comtal

D'aquesta manera, el de Madeira tindria pensat obrir una clínica de trasplantaments de cabells a Barcelona. El cert és que cada vegada hi ha més homes, i també dones, que els preocupa la seva alopècia. D'aquesta manera, moltes persones decideixen posar-hi remei. 

Georgina Rodríguez, parella del futbolista, és l'administradora de la societat i tal com ha informat el mitjà esmentat anteriorment, estan anunciant la seva arribada a Catalunya a través d'unes falques radiofòniques. Esperem que la decisió hagi estat encertada i el negoci els hi funcioni a casa nostra. 

Imatge de Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez és l'administradora del negoci. | GTRES

El negoci de Pep Guardiola

Una de les botigues que Pep Guardiola tenia a Barcelona juntament amb la seva dona, Cristina Serra, va haver d'abaixar les persianes definitivament el desembre del 2020. Es tractava de Serra Claret man, una botiga multimarca situada al carrer Provença, al número 278, dirigida al públic masculí.

I és que, a conseqüència de la pandèmia, les dues botigues que tenia la família Guardiola, la de roba masculina i la de roba femenina, es van haver d'unificar. D'aquesta manera, ara només podem trobar Serra Claret woman & man, al número 231 del mateix carrer Provença, propera al passeig de Gràcia. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp