Primer pla de Juan Urdangarin

Juan Urdangarin no pot veure a la princesa Elionor per un seriós motiu

Juan Urdangarin ha estat molt de temps allunyat de la seva cosina

Juan Urdangarin és un dels membres més estimats de la família perquè la seva figura pública produeix una gran tendresa. Ha guanyat molta popularitat després de la separació dels seus pares i la premsa ha començat a investigar en la seva privacitat. A més, la periodista Pilar Eyre va revelar que va ser el primer a demanar ajuda quan va descobrir l'aparició d'Ainhoa Armentia.

Juan Urdangarin sempre va tenir una relació especial amb la princesa Elionor, però fa molt de temps que no es veuen. Ara se'n saben els motius: d'una banda, Elionor està estudiant a Gal·les, i de l'altra, Letícia vol estalviar-se problemes. Segons expliquen, la reina vol mantenir lluny les filles de la família Urdangarin perquè no rebin cap mena d'atac.

Juan Urdangarín
Juan Urdangarin porta una vida tranquil·la | EUROPA PRESS

Juan es pensava que es retrobaria amb la seva cosina al funeral de Constantí de Grècia, però s'equivocava del tot. La reina ha viatjat a Atenes, però no s'ha endut cap de les seves dues filles i ara se'n coneix el motiu real. És cert que Elionor està centrada en els seus exàmens, però la infanta Sofia podria haver-se desplaçat per donar suport a la família.

Juan, segons ha sortit publicat, estava desitjant veure les filles del rei perquè fa molt de temps que no estan junts. De fet, elles han estat les grans absents a la darrera reunió familiar, un retrobament que continua fent parlar molt. S'han ajuntat tots per animar la reina emèrita Sofia, que està abatuda després de donar l'últim adeu al seu germà Constantí.

Quant a Urdangarin, no pot veure Elionor perquè viuen en països diferents i ell no es pot desplaçar fins a l'internat de Gal·les. La princesa tampoc pot viatjar sense el permís de la seva mare, per això està tan allunyada de la Família Reial. Han publicat que aquesta situació està causant problemes a Zarzuela perquè Felip no acaba d'aprovar les decisions de Letícia.

Juan Urdangarin ha reaparegut molt canviat

Juan va estar un temps allunyat de la petita pantalla, tot i que mai ha tingut problemes a parlar amb la premsa. Quan li han preguntat sobre la seva família, ha respost sense complexos, ja que cada cop té més assumit el que ha passat. Segons expliquen, Elionor i Sofia van ser dos dels seus grans suports, encara que ara n'estiguin lleugerament distanciades.

Primer pla d'Elionor
Elionor està tenint un paper important | GTRES

El jove Urdangarin ha reaparegut a Atenes acompanyant la seva família i tots s'hi han fixat. Ha canviat lleugerament el seu aspecte físic, però el més important és que ara és molt més madur. A les fotos que han sortit se'l veu integrat, no té res a veure amb el noi tímid que es va guanyar el cor de tots.

La reina  ha mantingut les distàncies amb els seus rivals, però s'ha deixat veure en una actitud que aclareix tots els dubtes. No vol tenir discussions amb l'emèrita, per això ha sabut adaptar-se correctament a les circumstàncies. Li ha donat el condol afectuosament i s'ha ofert a ajudar-la en tot el que calgui.

Juan Urdangarin sap que la decisió està presa

Juan vol passar més temps amb la seva cosina, però no la pot veure i la decisió està presa. Ningú pot fer res perquè Letícia canviï d'opinió: vol protegir el futur de la seva filla. De fet, n'hi ha que consideren que està sent injusta perquè els fills d'Urdangarin tenen un expedient irreprotxable.

La infanta Cristina ha participat en el retrobament i també lamenta no haver vist les infantes. Diuen que ella sí que la va poder visitar el mes passat a Zarzuela, tot i que no hi ha fotos que ho demostrin.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp