Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Ningú se'n sap avenir: el 'favor' judicial que pot rebre el marit d'Ana Rosa

Tot sembla indicar que el marit de la presentadora no haurà de trepitjar la presó
Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis
Ningú se'n sap avenir: el 'favor' judicial que pot rebre el marit d'Ana Rosa | GTRES

Sembla que, finalment, Juan Muñoz Tamara, marit d'Ana Rosa Quintana, no romandrà 8 anys en la presó, tal com demanava la Fiscalia Anticorrupció. L'empresari havia estat investigat per un presumpte encàrrec que ell i el seu germà Muñoz li havien fet a Villarejo per a espiar al seu exsoci i al seu advocat.

El marit d'Ana Rosa Quintana hauria pogut subornar a Juan Manuel Villarejo amb 20.000 euros perquè aquest extorquís al seu advocat amb un vídeo sexual. No obstant això, sembla que l'empresari ha pactat amb la Fiscalia una dràstica rebaixa de la seva pena després de confessar i col·laborar amb la justícia, una cosa que no han fet altres acusats.

Pel que sembla, la Fiscalia ha rebaixat la petició de presó inicial de 8 anys a 11 mesos, a part d'una multa econòmica que podria alliberar-lo de la presó, un fet que no ha passat desapercebut a les xarxes socials.

«El marit d'Ana Rosa Quintana reconeix que va pagar 20.000 euros a Villarejo perquè extorquís amb un vídeo sexual a un advocat. La Fiscalia reconeix l'atenuant de confessió i rebaixa la petició de presó de 8 anys a 11 mesos! Qui necessita un advocat tenint un fiscal així?», escrivia en el seu compte de Twitter el periodista PabloMM.

Després d'aquest tuit, han estat molts els usuaris que s'han animat a donar la seva opinió sobre la rebaixa de la condemna de Juan Muñoz Tamara: «Fiscal i amics importants que recomanen a altres amics... És el conte que no volen que s'acabi mai, d'aquí el 'niu de metralladores nazis' que és el programa de l'Euridita», «no pot ser veritat que de 8 anys ho passin a 11 mesos (no cal ingressar a la presó)» o «allò de la fiscalia t'ho afina. És el que té estar ficats en la màfia», han estat alguns dels comentaris més destacats.