Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Comentada reacció d'Ana Rosa Quintana davant un descobriment sobre Mainat

La presentadora ha reaccionat sense amagar el que pensa

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana s'ha sorprès molt després de saber el que passa a casa de Mainat| Telecinco

El cas Mainat està sent el tema més parlat del moment. Pràcticament tots els programes estan fent un especial seguiment a aquest succés que cada dia genera noves trames sorprenents. 

'El programa de Ana Rosa' és un dels programes que més seguiment està fent sobre a aquest suposat intent d'homicidi a Josep Maria Mainat. La dona del productor està en el punt de mira per presumptament intentar matar al seu marit.

Són moltes les versions que circulen i cada vegada són més les persones que apareixen en aquest cas. Al matí, Ana Rosa Quintana és l'encarregada d'analitzar al detall totes les novetats sobre el cas, mentre que a la tarda és l'equip de 'Sálvame', qui tracta de desxifrar més coses sobre aquest succés tan caòtic i tan impressionant.

Aquest matí, 'El programa de Ana Rosa' ha descobert diversos anuncis en què s'ofereix la casa de Josep Maria Mainat per a trobades sexuals. Aquesta informació ha deixat atònits a tots els col·laboradors del programa. La presentadora ha estat la primera estupefacta després de veure com s'assegura que l'habitatge del productor estava sent utilitzada amb fins sexuals.

«Tinc habitacions en una casa molt moderna, garatge gratuït al mateix edifici, totes les habitacions tenen bany privat, banyera d'hidromassatge, jardí, piscina, saló compartit, terrassa, cuina. A més, es promet discreció, privacitat i un ambient familiar», s'explica en l'anunci on apareix la casa de Mainat.

Ana Rosa diu en directe tot el que pensa

Això dona un nou gir als esdeveniments. «És clar, ara s'explica que hi hagi tanta gent allà. És l'hotel de l'amor», ha dit Ana Rosa de manera suau abans que se sorprengués del tot. Un reporter del programa ha informat que el lloc segueix publicitat i que ha rebut l'interès de diverses persones. «Els anuncis apareixen amb un contacte, un número de telèfon que correspon a una de les sis targetes de mòbil que té Àngela», han informat des de 'El programa de Ana Rosa'.

Ana Rosa no ha pogut aguantar més i ha explotat en ple directe. «Llavors això és un puticlub!», ha exclamat la presentadora davant la incredulitat dels seus col·laboradors. La periodista ha estat força clara i ha dit el que tots pensaven en aquell mateix instant.

«Llogues les habitacions, poses una webcam, van treballadors sexuals i suposo que ella es durà una comissió», va concloure Ana Rosa explicant tot el surrealista que està sent aquesta història.