Anita Matamoros somriu a càmera  en un acte de El Corte Inglés

Anita Matamoros, novament a urgències pel seu problema de salut

La filla de Kiko i Makoke arrossega molèsties des de fa dies

Anita Matamoros ha hagut d'acudir a l'hospital d'urgència per un problema de salut que arrossega des de fa una setmana. Ni la fama ni la joventut han impedit que la 'influencer' tingui dolors musculars al coll que li han impossibilitat moure's del llit. El passat 1 d'octubre, la filla de Kiko Matamoros i Makoke compartia uns 'Stories' a Instagram on mostrava la seva pena i dolor per aquesta situació desagradable.

El problema de salut que arrossega Anita Matamoros des de fa una setmana

Sembla que la jove es va despertar amb un fort dolor muscular al coll que li ha impedit fer vida normal. «Com us ho explico tot, això també us ho explicaré. Ara estic bé, però fa una hora estava plorant. Ahir vaig anar a dormir, i avui estic al llit sense poder moure el coll. Ni em puc incorporar», assegurava.  

«Després vindrà un 'fisio'. M'he pres un ibuprofèn i un relaxant muscular i així estic, que no em puc moure...», va continuar llavors la jove. Quatre dies després, és a dir ahir, la 'influencer' va tornar a compartir amb els seus seguidors l'última hora sobre el seu estat de salut, però no es tractava de bones notícies.

Després d'un cap de setmana relativament tranquil, la jove es va tornar a despertar amb un fort dolor al coll. «Espero que el vostre dilluns estigui sent més productiu que el meu. Ahir estava molt millor, vaig anar a dinar a un lloc i tot, però avui m'he aixecat fatal, pitjor que qualsevol altre dia», va explicar la filla de Kiko Matamoros.

A Urgències per descartar mals majors

No obstant això, en aquesta ocasió el dolor era tan intens que va decidir acudir a Urgències perquè li fessin una revisió per si no era una cosa del múscul. Després fer-li una radiografia, la jove va confirmar que es tractava d'això. 

«És del múscul i m'han dit que segueixi així, reposant, manta elèctrica, calor i zero esforços. Així que, aquí estic sense poder moure'm i això em mata perquè els que em coneixen saben que soc un cul inquiet i saben que encara que sigui per una ximpleria m'agrada moure'm i sortir al carrer», ha explicat la 'influencer' als seus seguidors.

Ara, la filla de Makoke haurà de fer repòs, encara que ja és una cosa que està acostumada a fer, perquè no és la primera vegada que Anita pateix un problema semblant només despertar-se.