Ana María Aldón, molt preocupada per una persona pròxima que acaba de patir un ictus

La dona d'Ortega Cano ha viatjat a Cadis davant el seu delicat estat de salut

Ana María Aldon
Ana María Aldón viatja fins a Cadis per visitar el seu germà després de patir un ictus  | Instagram

Ana María Aldón ha hagut de deixar al seu marit i el seu fill a Madrid per dirigir-se com un llampec fins a Cadis. Ara mateix, la dona d'Ortega Cano roman molt atenta a la seva família, ja que necessiten més que mai estar junts. Aldón va ser vista a l'estació de tren disposada a viatjar de nou a la província andalusa transcorregudes unes hores després d'haver tornat, una vegada coneguda la delicada situació de salut d'un dels seus germans, tal com recull 'Lecturas'.

«Tinc un germà que s'ha posat malalt»

«Bé, ni 24 hores a Madrid. Vaig tornar de Cadis ahir i ja torno, tinc un germà que s'ha posat malalt, li ha donat un ictus», confessava una mica preocupada malgrat el seu esforç per aparentar tranquil·litat. Ana María ha explicat que tot i el que ha passat, el seu germà es troba «estable i s'està recuperant».

La dona d'Ortega Cano viu molt pendent de la seva família i no dubta a viatjar en qualsevol moment per estar al costat dels seus. Precisament, donar-li suport a la seva mare és una de les raons principals que l'han portat a viatjar de nou a Cadis. «Això és motiu per anar-me'n i estar al costat de la família, sobretot de la meva mare, que té una edat i està malalta. Me'n vaig a acompanyar-la aquests dies», explicava.

Una família més unida que mai

Aldón és la petita de sis germans, fet que demostra no ser cap impediment per estar pendent de tota la família, amb la qual està molt unida. Cal recordar que a 'Supervivientes' Ana María va confessar la devoció que sent pels seus germans, en els quals es va recolzar per superar una infància marcada pels maltractaments que el seu pare li infringia a la seva mare.

A 'Volverte a ver' vam ser testimonis de la bona relació que existeix entre tota la família quan aquests li van donar una sorpresa dies abans que posés rumb a Hondures. Durant l'entrevista, la dona d'Ortega Cano es va desfer en afalacs cap a ells i va confessar l'important que és la seva família a la seva vida.

«No em van deixar sola, em van ajudar amb la nena i van estar tots els meus germans al meu costat» confessava molt emocionada. Ara, Ana María Aldón els hi torna als seus germans l'afecte rebut durant tants anys, i una clara mostra és que no ha dubtat a agafar ràpidament les coses i viatjar per estar amb ells. 


Comentaris

envia el comentari