Paloma Cuevas, farta d'Enrique Ponce: la situació que no acaba d'entendre

El torero segueix sense voler signar els papers que posaran fi de forma legal al seu matrimoni

Fotomuntatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas
Paloma Cuevas farta d'Enrique Ponce  | Catalunya Diari

Tot i que semblava que anava a ser un divorci ràpid i amistós, en les últimes setmanes les coses han anat a pitjor. Paloma i Enrique tenien previst signar la seva separació a finals de setembre, però els seus plans es van veure truncats quan Enrique Ponce va decidir no arribar fins al final del procés.

Paloma Cuevas sí que va plasmar la seva signatura en els documents que legalitzaven de forma legal el divorci amb el torero, però ell no. I això ha provocat que ella estigui «una mica farta» de la situació. Va ser Ponce qui va finalitzar la relació després de més de 24 anys casat amb la dissenyadora de joies, després de conèixer a l'Ana Soria i enamorar-se d'ella.

Tot i que la notícia va agafar per sorpresa Paloma Cuevas, enmig de la separació es van trobar de front amb l'epidèmia i malgrat que semblava que amb el final del seu romanç cadascun aniria per la seva banda, la veritat és que van passar el confinament junts en la finca familiar de Navas de San Juan.

Uns mesos difícils on van haver de fer veure davant dels ulls de la família que tot estava bé entre ells, perquè ningú sabia res sobre la ruptura. Quan  va acabar l'estat d'alarma, Enrique Ponce va marxar de la finca i va posar rumb a Almeria, on l'esperava Ana Soria, amb la qual portava mantenint un idil·li en secret des de feia més d'un any.

Al principi Paloma Cuevas no es va prendre molt bé el nou romanç del torero, però finalment els dos es van posar d'acord per firmes els papers del divorci de forma amistosa, tant que fins i tot tan sols van anar a un bufet d'advocats perquè portessin tots dos bàndols.

La decisió de Ponce en l'últim moment

Semblava que tot anava sobre rodes entre l'exparella, fins i tot Ponce va acudir a la celebració de l'aniversari de la dissenyadora, però quan va arribar el moment de la veritat tot va canviar. Ell no va voler signar els papers que suposarien una separació definitiva i ella està cansada d'haver d'esperar. «Ella ho té llest, negre sobre blanc; i no és que ara li estigui posant algun tipus de trava, no. No s'ha mogut del que van acordar. Només queda la seva signatura».

Van acordar els termes de forma amistosa entre els dos. Es va decidir que el domicili conjugal, per petició expressa, s'ho quedaria Paloma, que també ha obtingut la custòdia legal de les seves dues filles, Paloma i Bianca, amb la pàtria potestat i una pensió. Mentre que el patrimoni en comú es liquidarà posteriorment.

Però perquè això pugui dur-se a terme cal que Enrique Ponce firmi els papers que posaran fi al matrimoni de forma legal. Encara que l'empresària ja ha parlat amb el torero, sembla que de moment ell no està disposat a canviar d'opinió.


Comentaris

envia el comentari